Egyéb kategória

Beyoncé kínos helyzetbe került – kiderült valódi életkora

Nálunk, nőknél a kor egy bizonyos szám felett sarkalatos probléma. Egyszerűen bántja a hiúságunkat, ha nagyobb számmal kezdődik az életkorunk, mint azt szeretnénk. Van, hogy lefaragunk belőle: ugyan, sosem tudják meg. Talán Beyoncé is így volt ezzel, csak nem számolt édesapjával?
vous - 2015.10.25.
Beyoncé kínos helyzetbe került – kiderült valódi életkora

Hány éves Beyoncé? Hivatalosan 1981. szeptember 4-én született, tehát 34 esztendős a szexi énekesnő.

Az összeesküvés-elmélet, miszerint Beyoncé valójában 41 éves, már régóta kering az interneten, azonban konkrét bizonyíték hiányában csupán pletyka maradt. Egészen mostanáig, hiszen valaki, aki közvetlen ismeretekkel rendelkezik Beyoncé születéséről, állítja, az énekeső idősebb, mint gondolnánk.

Édesapja, Matthew Knowles – aki egyébként egykor az énekesnő menedzsere volt – egy rádióműsorban népszerűsítette könyvét, amikor arról beszélt, mennyi idős a lánya.

Pink… pontosan azonos korú, mint Beyoncé… – kotyogta ki a papa.

Pink 1979. szeptember 8-án született, tehát 36 éves. Ebben az esetben Beyoncé két évvel idősebb, mint ahogy állítja, bár ez kevesebb az internetes pletykák szerinti 41 évnél. Az énekesnő nem kommentálta apja megjegyzését. Nem tudni azonban, hogy igazat mondott-e az apa, akivel egyébként Beyoncé már nem ápol jó viszonyt. Két évvel ezelőtt a férfi feleségül vett egy fiatal modellt, az esküvőre egyik gyermeke sem ment el, beleértve az énekesnőt.

Persze az is lehet, hogy mivel a 34 és a 36 nagyon közel van egymáshoz, az apa ezért nevezte egykorúnak a két sztárt.

Beyoncé születésnapját nemrég mi is megünnepeltük a legjobb vörös szőnyeges szettjeivel, azt azonban, hogy hányadikat töltötte… Döntsétek el ti!

Ajánlott cikkek