Egyéb kategória

Sztárban sztár – Liptai Claudiából kibukott, mit gondol a férfiakról

Kiderült, milyen egyszerűek a férfiak, ezenkívül a szegény ember Scootere és Tupacje is színpadra állt a Sztárban sztár ötödik adásában, ahol a hangulat a pincében kezdődött, de a padláson ért véget. Kieső, mint mindig, most is volt, ha lemaradtatok volna, összeszedtük nektek a legfontosabb pillanatokat.
vous - 2015.10.25.
Sztárban sztár – Liptai Claudiából kibukott, mit gondol a férfiakról

Az ötödik adást Baby Gabi kezdte, és bár a zsűri nem tudta eldönteni, hogy Eminemet vagy Falusi Mariannt látják a színpadon, Gaby hozta a Kozmix-színvonalat, karjaiban az izomláz garantált.

Gáspár Laci hidegrázósan elhitette velünk, hogy ő Will Smith. A koreográfiában pedig Majka segített. Elmondása szerint ez a Will Smith nem dobja el a kenyér héját – ezzel finoman célzott Gáspár Laci súlyára –, ettől függetlenül neki is nagyon tetszett a produkció. A hang és a kisugárzás engem is teljesen elvarázsolt. Ahogy Liptai Claudia mondta: „Baromi jó!”

Rácz Gergő Painként állt színpadra, megpróbálta megfejteni, hogy a szex vajon mi. Nem bírtam visszafogni a nevetést. Őszinte, teli szájjal hahotázó furcsa hang tört ki belőlem. Havas Henrik Gergő produkciója után bevallotta, most érezte magát a legjobban a Sztárban sztár-ban. Egyetértek, élveztem az elejétől a végéig. A felsőtest csillagos ötös.

Tóth Gabi előadása annyira jól sikerült, hogy elhittem, hogy Lovasi András van a színpadon, és nem egy végzős osztály énekli a szerenádon, hogy „ha az életben…”. Liptai Claudia üveges szemmel nézte végig a produkciót, majd nagy felismerésre jutott:

Ebből a dalból kiderült, hogy a férfiak milyen egyszerűek, csak az bántja őket, ha nem mondják a farkukra, hogy szép nagy.

Csobot Adél SP-je kézremegősen indult, érezhetően túlizgulta a produkciót, amit nem is tagadott. A zsűrinél sem aratott osztatlan sikert, Bereczki Zoli egyedüliként adott 9 pontot Adélnak.

Wolf Kati hangja és Maros Szabó Réka tánca lenyűgözte a zsűrit, Sia Chandelier című számára mindenkitől 10 pontot kapott. Claudia könnyei is megérkeztek erre az produkcióra.

Végül a zsűri pontozása után a közönség is meghozta a döntését, így az ötödik adás kiesője: Baby Gabi.

Ajánlott cikkek