Lélek

Ne takargassátok magatokat a pasik előtt!

Első randi, első légyott. Első együtt töltött éjszaka, mikor ruha nélkül, kendőzetlenül megmutatjátok magatokat egymásnak. Soha ilyen lassan nem kerül le a ruha, és soha ilyen aggodalommal nem engedtétek le a kezeteket a kritikus testrészetek elől. Miért?
vous - 2015.11.01.
Ne takargassátok magatokat a pasik előtt!

Emlékszem az érzésre még én is, ezen mindenki átesik szerintem. Első alkalommal mindenki parázik, hogy mit szól a másik, nem túl kicsi a melle vagy narancsbőrös a feneke, vajon észreveszik? Mi van, ha nem tetszik neki?

Mi van, ha itt bukunk el? Ha nem tetszem neki ruha nélkül, ha ettől elmúlik a kémia? Ha örökre kiábrándul belőlem?

És ha azt hiszitek, ez csak női para, hát tévedtek. Megkérdeztem néhány férfiismerősöm is, és csak bólogattak, hogy nem ismeretlen számukra a helyzet. Az első randi előtt mindig többet izgulnak a kinézetük miatt, és több ideig tart elkészülniük.

Még az alkalmi kapcsolataimban is van olyan, hogy az első pár perc, míg meglátjuk egymást, kicsit feszültté tesz. Annyi kell, hogy lássam, a másiknak tetszik az, amit lát, és nincs ellene kifogása. Érdekes egyébként, én sosem állok kritikusan a partneremhez, mégis azt feltételezem, hogy ő hozzám igen.

Pedig nincs okotok félni, de tényleg. Nem árultok zsákbamacskát, nem hazudtok, önmagatokat adjátok. De menjünk csak végig az aggályaitokon!

Ha lekerül a melltartó

Akkor azt fogja mondani, gyönyörűek vagytok! A push-up melltartóról ne legyenek illúzióitok, a pasik is találkoztak már ilyennel, tudják, mi a dörgés. Persze, előfordulhat, hogy egy-egy pasinak az extranagy cici a fétise, de higgyétek el, ezt érezni fogjátok. Ha valami nem passzol, akkor nem juttok el a következő randiig sem.

Narancsbőr, háj, avagy ha lekerül a ruha

Nem tudom, miért gondoljátok, hogy ruhán keresztül nem lesz tisztában azzal, mi rejtőzik alatta. Higgyétek el, nagyon is reálisan látnak benneteket, és még valami: ha rózsaszín köd van, és működik a kémia, akkor teljesen mindegy, hogy néztek ki, gyönyörűnek fog látni benneteket!

Mi van, ha nem jön be neki a testem illata?

Hát, ez alap, az evolúció alapköve, hogy a fajfenntartás a test szaga alapján volt biztosított. Szóval, nem véletlenül mondják, hogy szagold meg a pasi hónalját, ha tetszik, akkor neked való, ha nem, akkor futás!

Csúnya a testem…

Ha így gondoljátok, akkor így is fognak látni. Mindenki szép a maga módján, én ezt vallom. És mindenki szép valakinek. Szóval, mi lenne, ha csak szeretnétek magatokat, és hagynátok, hogy szeressenek?

Ne takargassátok magatokat, mert gyönyörűek vagytok, az utolsó porcikátokig!

Ajánlott cikkek