Intim

Miért fizet egy pasi a szexért? – Egy prostifüggő válaszolt a kérdéseinkre

Vannak dolgok, melyeket a két nem képviselői kizárólag maguk között hajlandók megbeszélni. Ezt pont ti, lányok tudjátok a legjobban. Mondhatnám úgy is, van férfi megfelelője a hüvelygomba-témának. Olyan titkok ezek, amit minden áron meg kell őrizni, ezért pasi csak pasinak adja át. Ez a szövetség többnyire jól is működik, nem sűrűn derül ki, melyik ismerősötök szokott fizetni a szexért.

vous - 2015.10.28.
Miért fizet egy pasi a szexért? – Egy prostifüggő válaszolt a kérdéseinkre

Vegyétek elő a hálókat, elindulunk éjszakai pillangókat kergetni!

Hány évesen voltál először prostival?

17. A tizenéves korszakom vége elég zűrösre sikerült. Népszerű voltam, több társasághoz is tartoztam párhuzamosan, sok emberrel jártam bulizni. Az egyik ilyen baráti körben a következő volt a felállás: egy srác, aki sosem ivott, mert mindig vezetett és a többiek, akik folyton részegek voltak. Én az utóbbiba tartoztam. Egy átmulatott pesti éjszaka után hajnalban kitalálták, menjünk ki a Gubacsi útra kurvázni. Idősebbek voltak nálam, nem nagyon tudtam ellenkezni, de nem is akartam. Őket a megszokás hajtotta, engem a kíváncsiság.

Milyen volt az első alkalom?

Röviden és tömören: nem volt szimpatikus. Mivel először voltam, nekem kellett fizetni mindenkinek a körét. Öten ültünk a kocsiban, két lánynak adtam pénzt orálért, 2 ember ide, 3 ember oda. Egyiküknél én, a másiknál a sofőr kezdett, majd a többiek. Visszagondolva elég gáz volt, nem biztos, hogy újra megcsinálnám.

Forrás:
istock

Ez mennyibe került? Milyenek az árak úgy általában?

Öt emberre fizettem egy húszast. Ez nem olcsó, de nem is drága. Előfordult már, hogy a belvárosban egy orált lealkudtam kétezerre, mert csak annyi volt nálam. Na, az olcsó volt! Az árakról általában nem lehet beszélni, csak a pénztárcád szab határt a dolgoknak. Ahogy mondtam, akár kétezertől sok-sok nulláig terjedhet a skála.

Milyen sűrűn jársz?

Inkább milyen ritkán. Egyáltalán nem mondanám sűrűnek. A leggyakoribb is a heti rendszeresség volt, mikor ezekben a körökben mozogtam. Most már ennél sokkal-sokkal kevesebb.

Hogy mennyit vagyok prostival az nagyban függ attól, van-e barátnőm. Ha megkapom ingyen, nem fogok érte fizetni.

Ha mégis elmész, mi alapján választasz lányt?

Neten kinézem, aki épp megtetszik, nincs kimondott módszerem. Korábban, mikor bulik után kellett valaki, véletlenszerűen választottam. Általában azt, akit elsőnek megláttam hazafelé a belvárosban. Egyszer, mikor elsétáltam egy lány mellett, elkezdtünk szemezni, majd megkérdezte, nincs-e kedvem hozzá. Egy forint készpénz sem volt nálam, így kértem tőle egy kis időt. Megkerestem a legközelebbi bankautomatát, levettem 8 ezer forintot, aztán visszamentem. Tényleg semmi szisztémám nem volt.

Az utak mentén alacsonyabbak a tarifák, interneten viszont találsz olyanokat, akik nem az átlagfizetéshez igazodnak.

Miért fizet egy pasi a szexért?

Úgy gondolom, a legtöbb fiatal buli után szokott elmenni. Legalábbis akiket én ismerek, így csinálják. Ha senkit sem tudnak felszedni, keresnek egy prostit, így megspórolják azokat a kötelező köröket, amiket egy átlagos lánynál le kell futni. Ebben nincs semmi különös. Ismerek viszont olyan férfit, akinek van barátnője, de hetente egyszer-kétszer átpörgeti az internetes oldalakat csajok után kutatva, és el is megy hozzájuk. Amikor megkérdeztem tőle, miért csinálja, csak ennyit mondott: mert megtehetem.

Ez már egyfajta függőség.

Le lehet róla szokni?

Azon a szinten, ahol én voltam, onnan le. Nekem is sikerült, csak elhatározás kérdése volt. Egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor voltam az elmúlt fél évben. Viszont amit az előbb említettem, már egy másik helyzet. Próbálkozhat az ember, hogy minden pénzét egy korlátozott bankkártyára teszi, de úgyis megtalálja majd a módját, hogyan fizesse ki a prostit. Ha más nem, kölcsönkér valakitől. Ilyenkor kívülről kell segítséget kérni. A barátok elterelhetik az ember figyelmét az ilyen gondolatokról.

Összességében mit gondolsz a témáról? Gáz, ha egy pasi örömlányokhoz jár?

Gáz vagy sem, az életünk része. Ha választani kell, inkább ez, mint bármelyik másik káros szenvedély. De ezt mondd annak a nőnek, akit éppen megcsalnak…

Ajánlott cikkek