Egyéb kategória

Megdöbbentő adat: a sörtől jobbak lesznek a pasik az ágyban

Eddig azt hittük, hogy a férfiak az alkoholtól nem éppen úgy teljesítenek az ágyban, ahogy azt elvárnánk. Most azonban kiderült, hogy pár pohár sör egyáltalán nincs rossz hatással a férfiak teljesítményére, sőt, attól lesznek csak jók igazán!
vous - 2015.10.29.
Megdöbbentő adat: a sörtől jobbak lesznek a pasik az ágyban

Ha eddig nem sörözött volna a pasitok, akkor most biztosan elkezdi! Jó, nyilván nem arra biztatlak titeket, hogy itassátok le őket, pusztán csak annyit mondok, hogy 2-3 pohár sör után egészen új élményben lehet részetek az ágyban – írja a Popsugar.

5 ok, amiért pár pohár sör után jobb lesz a szex:

1. Hosszabb ideig tart az élvezet

Az köztudott, hogy a férfiak hamarabb elmennek, mint a nők, ami gyakori stresszforrás az együttlét alatt. Pár pohár sör azonban oldja a feszültséget és képes késleltetni az ejakulációt.

2. A barna sör a csúcsra juttat

A barna sör több vasat tartalmaz, mint a világos sör, a vas pedig felturbózza a vérkeringést, ami feltölti a pasikat energiával, így többször képesek a csúcsra jutni (és juttatni).

3. Javítja az állóképességet

Kutatásokból is kiderül, hogy napi egy korsó sör csökkenti a szívbetegség esélyét. Ha pedig egyesítik a sörözést a testmozgással, nem csak a testük lesz fittebb és egészségesebb, de odalent is jobban fogak működni a dolgai.

4. Növeli a nemi vágyat

A sör 50 olyan anyagot tartalmaz, ami fokozza a nemi vágyat. Ilyen például a ginzeng, a ginkgo biloba vagy a damiana.

5. Jól működnek tőle a „dolgok”

Az antioxidánsok tisztán tartják a keringési rendszert.Ez azért fontos, mert lehetővé teszi a létfontosságú erek és hajszálerek működését, amik szükségesek lehetnek szeretkezés közben.

Szóval csajok, szerintem itt az ideje, hogy meglepjétek a pasitokat egy korsó sörrel! 😉

Ajánlott cikkek