Egyéb kategória

Izgalmas kulisszatitkok derültek ki a Trónok harca 6. évadából

A Trónok harca szinte minden évada szuperizgalmas volt. Néha ugyan laposan keződött, de végül úgy beindultak az események, hogy alig hittünk a szemünknek. A hatodik évad azonban az eddigieknél is izgalmasabb és egyben különlegesebb lesz. Ez az első ugyanis, amikor nem a könyv alapján folytatódik a történet. Hoztunk is néhány kulisszatitkot, amikre tuti nem számítotok! Vigyázat, spoiler-veszély!

vous - 2015.10.30.
Izgalmas kulisszatitkok derültek ki a Trónok harca 6. évadából

Mi lesz Havas Jonnal?

Az igazi rajongókat június óta más sem foglalkoztatja csak az, mi lesz Havas Jonnal. Számtalan találgatás látott napvilágot, miszerint a varjak vezetőjét nem látjuk többet, átáll a Mások közé, vagy épp Melisandre feléleszti. Hogy pontosan mi is fog történni, azt senki nem tudja, de korábban már maga a színész, Kit Harington is elárulta, nem kell aggódniuk a rajongóknak. Aki a színész szavának nem hitt volna, az most már teljes mértékben megnyugodhat a nemrég kiszivárgott képeknek köszönhetően, amin jól látható, a Trónok harca stábja Haringtonnal forgat. Ami azonban még ennél izgalmasabb, hogy Jon már nem az Éjjeli Őrség tagja, legalábbis a ruhája erről árulkodik.

Filtran misteriosa foto de Jon Snow en el set de Game of Thrones http://t.co/8HZbTw9fkY pic.twitter.com/IXCemdVOfP

— BioBioChile (@biobio) 2015. szeptember 27.

Vissza az időben

Jó néhány napot töltött el a stáb a Spanyolországban található Castillo de Zafrában, amit az igazi GoT-rajongók már be is azonosítottak. Az elhagyott spanyol épület nem mást testesít meg, mint a dorne-i Tower of Joyt, ahol a néhai Robert Baratheon felkelést indított az akkor uralkodó Targaryenek ellen. Lehet, hogy végre láthatjuk a már sokat emlegetett győzelmet? Megeshet! Ráadásul mindezt Bran Stark látomásain keresztül, akit a forgatások alatt szúrtak ki a spanyol helyszínen.

Királyvárban is zajlik az élet

Habár az ötödik évad állandó helyszíne volt Westeros fővárosa, a hatodik évadot illetően mégis keveset tudunk Királyvárról. Annyi biztos – a kiszivárgott képek alapján –, hogy a legfényűzőbb helyszínen meglepő fordulat várható, ugyanis a Tyrell ház színeibe öltözött katonákat vezet Mace Tyrell, Tommen és – kapaszkodjatok meg! – Jamie Lennister. Bizonyára a szépséges Margaery segítségére sietnek, de mit szól majd ehhez Cersei?

Na, ki a király?

Túl sok mindent eddig nem igazán tudtunk meg a Greyjoyokról, most azonban meglepően sokszor láthatjuk majd viszont őket. Balon Greyjoy halála után ugyanis el kell dönteni, ki legyen a Vas-szigetek királya. Miután Theont – pontosabban Bűzöst – már rég elveszítettük, így magától értetődő lenne, hogy a ravasz húga, Yara veszi át apja helyét. Feltűnik azonban a színen testvérük, Euron, akit egy sárkányokat irányító kürtnek köszönhetően királlyá avatnak. Hű!

Khaleesiért még mindig nem kell aggódnunk!

Számtalanszor aggódtunk már és rágtuk le mind a tíz körmünket, mi lesz Daenerys Targaryennel? Az ötödik évad végén is sikerült magát bajba kevernie, csak hogy igazán kétségek közt hagyjon minket. Pánikra azonban semmi ok! Több száz Dothrakinak öltözött statisztával kapták lencsevégre, akiket láthatóan a saját oldalára állított és együtt térnek vissza Meereen városába. Hogy hogyan csinálja? Természetesen kedvenc kicsinye, Drogon segítségével.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.