Egyéb kategória

Kínos randik, amikre jobb vissza se emlékezni!

Kirittyentitek magatokat, a csókról álmodoztok, vagy arról, hogy ma este ő lesz az igazi. Végre rátok talál a nagy szerelem, talán lesz egy közös témátok, és csak futólag egyezkedtek a legjobb barátnőtökkel, hogy a mentő jelszó az lesz, hogy gumikacsa. Aztán azon kapjátok magatokat, hogy ezt pötyögitek veszettül, míg a srác a mosdóban van: GUMIKACSAGUMIKACSAGUMIKACSA!!!
vous - 2015.10.31.
Kínos randik, amikre jobb vissza se emlékezni!

Kínos. Van az a szitu, mikor egy jelet sem fedeztek fel abból a tízből, ami arra utal, hogy igazi férfival van dolgotok, és fogadkoztok, hogy soha többé nem mentek vakrandira, kár volt beáldozni ezért a kedvenc randiruhátokat. Noha adott pillanatban irtó kellemetlen és kínos, később még lehet, hogy vicces lesz az emléke. Jobbik esetben.

Íme pár kínos randi, ami már megesett a lányokkal. Kitti, a VOUS újságírója egész randin csak bólogatott:

Én egyszer egy számítógép- és telefonfüggővel randiztam, akivel annyira nem találtuk a közös hangot, hogy a beszélgetés abban merült ki, hogy ő beszélt a monitorokról meg mindenről, ami full kocka téma, én meg végig aháztam és okéztam. Sajnos le kellett lépnem egy óra után, mert nem bírtam, pedig nem is nézett ki rosszul, de azért ezt nem tudnám elviselni.

Mondjuk én már képes vagyok röhögve visszaemlékezni arra a srácra, aki a találkozó előtt öt perccel már küldött egy üzenetet, hogy ugye nem kések, mert ha igen, akkor nem vár meg. Sajnos ezt az üzenetet csak randi után olvastam el, pedig megspórolhattam volna magamnak egy kínos randit. A sráccal sétáltunk egyet, belefutottunk egy felvonulásba, ahol sikerült belesétálnom valamibe, aminek hatására köhögőroham fogott el. Majd meghívott egy limonádéra, de folyton lenéző stílusban beszélt, végül úgy tömött be magába egy hamburgert, hogy a szája kétoldalról úgy fröcsögött a kecsap, mintha Mózes fakasztotta volna egy sziklából. Hogy miért nem menekültem előbb? Nem hittem el, hogy van ilyen.

Egy barátnőm is mindig felemlegeti a legkínosabb randit, amin átesett, azóta jó előre letisztázza, hogy a fizetés a pasi dolga első alkalommal:

Étterembe ültünk be, az ő ötlete volt, én a sarki gyrososnál is megettem volna egy tálat, de erősködött, hogy ott sokkal hangulatosabb lesz. Beadtam a derekam, gondoltam, ha ennyire erőlteti, akkor megengedheti magának. Egész kellemesen telt az este, majd a végén, mikor odajött a pincér rendezni a számlát záráskor, mereven nézett rám a pasi, szinte szuggerálva, hogy na, mi lesz. Leesett az állam, mikor felfogtam, ELVÁRJA, hogy én fizessek. Zavarodottan kértem egy kis időt, majd rákérdeztem, hogy ezt mégis hogy gondolta, és hogy fizesse akkor legalább a felét. Teljesen kiakadt. Hát mit mondjak, én is.

Egy másik barátnőm egy tapizós pasitól borult ki:

Az első pillanattól kezdve úgy nyúlt hozzám, mintha a tulajdona lennék, és már vagy ezer éve ismernénk egymást. Magához húzott, megfogta a derekam, a nyakamba akart puszilni. És az istenért sem bírta megérteni, hogy a nem az nem…

Nektek milyen emlékeitek vannak a kínos randikról?

Ajánlott cikkek