Egyéb kategória

Megható, közös interjúban beszélt Jolie és Pitt a rákról

Hollywood legszebb és legismertebb sztárpárja kamerák elé lépett és egy különleges interjút adott, ezúttal közösen. Angelina Jolie és Brad Pitt karrierről, legújabb közös filmjükről, családról és persze a rettegett betegségről is mesélt.

vous - 2015.11.03.
Megható, közös interjúban beszélt Jolie és Pitt a rákról

Brangelina kezdetben viccelődve cukiskodott a kamerák előtt és boldogan meséltek a házaséletről. A gyönyörű színésznő elárulta, három havonta eszébe jut, hogy meg kéne tanulnia főzni.

Semmi keresnivalója a konyhában.

– reagált hirtelen Brad, ezzel elismerve, hogy Angie nem egy konyhatündér, de mi nem is ezért szeretjük.

Majd szó esett legújabb közös filmjükről is, amelyben a Mr. és Mrs. Smith után, 10 év elteltével újra egy párt alakítanak a képernyőn. Elismerték, a By the Sea című filmben a valóságtól teljesen eltérő párt alakítanak.

Fontos, hogy a közönség is tudja, ha a filmbéli pár élete közel állna a mi életünkhöz, soha nem tudtuk volna elkészíteni ezt a filmet. A mi kapcsolatunk nagyon stabil és a filmbeli problémák nem a mi problémáink.

– szögezte le Jolie, aki nemcsak főszereplőként, de forgatókönyvíróként és rendezőként is részt vett a film elkészítésében. Majd az interjú végéhez közeledve komolyra fordult a szó és a 40 éves színésznő betegsége került előtérbe.

Brad Pitt könnyeit visszatartva mesélt arról, mit érzett, amikor Angelina felhívta a hírrel, miszerint 87% eséllyel hordozza a mell- és méhnyakrákot okozó géneket.

Épp Franciaországban voltam, amikor Angie hívott és rögtön repülőre ültem. Borzasztó érzés volt, hogy nem lehettem épp mellette.

– mesélte a színész. Jolie pedig elmondta, hogyan is segítette át Pitt a nehéz pillanatokon.

Egyértelművé tette számomra, hogy a nő, akibe beleszeretett, aki a nőt jelenti számára, az egy olyan ember, aki okos, rátermett és mindene a családja. Nem pedig egy test.

Nézzétek meg ti is a szívhez szóló interjú legmeghatóbb részletét!

Ajánlott cikkek