Egyéb kategória

Egyszerű dekortipp, amire nem is gondolnátok: díszítsetek képkerettel!

Bevallom, imádom a képkereteket, és bizony képes vagyok alkudozni a bolhapiacon egy régebbi kopottas darabért, amiben látok valami fantáziát. Lefesteni, megszerelni, megtölteni: annyiféle életútja lehet egy képkeretnek, azonkívül is, hogy egy régi családi fotót őrizgessen. Hoztam is nektek pár igazán csajos ötletet!
vous - 2015.11.07.
Egyszerű dekortipp, amire nem is gondolnátok: díszítsetek képkerettel!

Egy egyedi képkeret nemcsak a lakásotok éke lehet, hanem szuper használati tárgy és ajándék is. Ha elég jól ismeritek a célszemélyt, tuti találat lehet szülinapra, karácsonyra. Mégiscsak több annál, mintha a boltból hoznál egy tucatárut, ami minden második lakásban ott lóg. Mi már csak tudjuk, hogy egy saját kezünk által készített képbe igenis bele lehet szeretni!

Pillanatnyi csodahangulat

Az abszolút kedvencem az alábbi szempillás megoldás. Ha ettől nem lesz csajos kedve az ember lányának, akkor semmitől!

Keret a keretben!

A fix, teljes keretet kitöltő kép is már a múlté, sokkal menőbb helyette ez a polaroidos megoldás, ami minden modern lakás kötelező kelléke. Ha ránéztek, garantáltan egy nyári este jut az eszetekbe a girlandokról, télen pedig égőkkel is feldobhatjátok.

Kulcstartó és dekoráció

Ötletes felhasználása a képkeretnek: színes, élénk, hasznos, nem utolsósorban pedig vonzza a tekintetet: itt aztán tuti mindig megtaláljátok a kulcsaitokat!

Betű a keretben

Annyira telitalálat, hogy megőrülök! A scrabble betűivel gyakorlatilag bármit kiírhattok, eszméletlen személyes, és nem lehet nem imádni!

Virágba borult vászon

Igazi vintage hangulatot áraszt ez a megoldás. Igaz, kicsit pepecs munka, de aki szeret kreatívkodni, annak nem lehet akadály. Cserébe gyönyörűvé teszi a falatokat!

Ékszertartó képkeret

Bizony, a legjobb ékszertartó a világon az üres képkeret. Nekem a polcon tartás, különböző helyekre akasztgatás nem jött be, így viszont tuti meglesz minden ékszeretek, nem tűnnek el, mint ahogyan szoktak.

Mutassátok meg, ti hogyan használjátok a képkereteket!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.