Egyéb kategória

7 párkapcsolatgyilkos hiba, amit kerüljetek el!

Van az a film, a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt, amiben Kate Hudson mindent elkövet, hogy megszabaduljon Matthew McConaughey-től. Addig próbálkozik, amíg végül úgy-ahogy, de össze is jön neki.
vous - 2015.11.09.
7 párkapcsolatgyilkos hiba, amit kerüljetek el!

Többek közt ezen (is) felbuzdulva most hoztam nektek 7 olyan hibát, amit ha párkapcsolatban követtek el, egy idő után tutira elveszítitek a párotokat. Ha pedig igazán fontos nektek a pasitok, ezeket a dolgokat mindenképp iktassátok ki a napirendetekből!

1. Titkolózás


Teljesen rendben van, ha mindenkinek megvan a saját világa és élete, amibe bizony egynél több titok tartozik. Viszont azt se felejtsétek, hogy a túlzott titkolózás nem egészséges.

Forrás:
giphy.com

2. Mindig magatokat helyezitek előtérbe


Ami nem is feltétlen rossz, hiszen ezzel is tudatjátok, hogy titeket bizony nem lehet csak úgy befolyásolni, és igenis vannak helyzetek, amikor saját magunkat kell előtérbe helyezni. Vannak, akik letudják azzal, ez egyszerűen „önzőség”, valójában csak az értékrendek betartásáról van szó. Az egészséges „önzőség” nem baj, de ne hagyjátok, hogy ez a kapcsolatotok rovására menjen. Hiszen ahhoz, hogy két ember szövetséget alkosson, kompromisszumokra is szükség van.

3. Nem tartjátok be az ígéreteket


Vagy tartsátok be, vagy ne ígérgessetek. Néha megesik, hogy elmegy a kedvetek a napokkal azelőtt megbeszélt mozitól vagy közös programtól, de sokadjára már kezd majd unalmassá válni. A vége pedig az lesz, hogy a pasitok feladja a próbálkozást, mondván, úgyis lemondjátok. Fontos nektek a párotok, ugye? 
Na, akkor tessék megerőltetni magatokat és betartani azt, amit ígértetek!

4. Soha nem mondjátok, hogy „bocsánat”


Forrás:
tumblr

Ha van ember, akinek nemcsak nehezére esik, de teljes megsemmisülésnek érzi a bocsánatkérést, az én vagyok. Gondolom, mások is küzdenek hasonló gondolatokkal, viszont ez kicsit sem jó. A hibákat igenis el kell ismerni, a bocsánatkérés pedig nem szégyen, hanem a másik fél számára jó érzés. A pasitok tudni fogja, hogy igenis fontos nektek. Azért túlzásba nem kell vinni, de egy szívből jövő bocsánatkérést értékelni fog a pasi, főleg azért, mert tudja, hogy nehezetekre esik kimondani. Zárójel: beismerni valamit és a levegőbe bocsánatot kérni nem ugyanaz!

5. Szexellenesség


Hadjáratot indítani a szex ellen a legrosszabb döntés, amit hozhattok. Elsősorban megvontok magatoktól egy örömforrást, amivel magatokat is büntetitek. Az, hogy a pasitok hogy viseli a dolgot, már másik kérdés. Ha magatokat szexmentességre kárhoztatjátok, valószínűleg a kapcsolatotok is megsínyli a dolgot.

6. Hazugságok


Nincs annál kellemetlenebb dolog, mint amikor egy füllentés vagy inkább hazugság kiderül. Amikor lebuktok, magyarázkodásba kezdtek, aztán hirtelen már a másikat hibáztatjuk azért, amit amúgy mi követtünk el. A lényeg az, hogy ne hazudjatok egymásnak még akkor sem, ha ügyes füllentőknek tartjátok magatokat.

Forrás:
giphy.com

7. Túl kritikusak vagytok


Nem elég, hogy a pasitokat, de még a szüleiket, a barátaikat is folyamatosan kritizáljátok. Az egyik ilyen, a másik olyan, a harmadiknak meg épp nem úgy állt a haja és ronda volt a nadrágja. Amikor a pasitok hazaesik a 8 órás munka után, valószínűleg nem arra kíváncsi, hogy az anyukája múlt heti sült csirkéje mennyire volt nyers.

Ajánlott cikkek