Egyéb kategória

Elhunyt hírességek, akik még ma is kísértenek

Vannak olyan hírességek, akik állítólag sosem hagyták el ezt a világot, és még mindig közöttünk járnak, szellem formájában. Hiszitek vagy sem, de a következő sztárokat a mai napig látni vélik az emberek. Hogy hol? Azt is megmondom!
vous - 2015.11.07.
Elhunyt hírességek, akik még ma is kísértenek

Mikor máskor, ha nem halottak napja után beszéljünk a szellemekről. Kísértetélménye még azoknak is van, akik egyébként elutasítják a túlvilágról itt ragadt lelkek létezését – horrorfilmet már mindenki látott. Igaz vagy sem, de több vintage hírességet láttak szellemként kóborolni.

Bonnie és Clyde

Bonnie és Clyde halála a hollywoodi filmekkel ellentétben meglepően erőszakos volt. A kocsijukban ültek, amikor figyelmeztetés nélkül nyitottak rájuk tüzet a rendőrök. Clyde azonnal meghalt. Bonnie kiszállt a kocsiból, és közvetlen közelről lelőtte egy rendőr. Haláluk után a helyszín zarándokhellyé vált. Azonban mégsem itt látják kóborolni Bonnie-t. A nő állítólag a texasi Baker Hotel halljában keresi Clyde-ot.

Forrás:
AFP

Marilyn Monroe

Ha Marilyn szellemével szeretnétek találkozni, több dolgot is megtehettek, hiszen sok helyen látták kísértetni az ikonikus színésznőt!

  • Barátkozzatok össze azzal emberrel, aki megvásárolta a brentwoodi házát.
  • Jelentkezzetek be a hollywoodi Roosevelt Hotel 246-os szobájába, a Cabana lakosztályba.
  • Ugyanitt nézzetek bele a hall tükrébe.
  • Esetleg tartsatok szeánszot a kriptában, ahol nyugszik.

Állítólag ezeken a helyeken mind megjelent az egykori szexszimbólum, halála után.

Amy Winehouse

Az énekesnő exe, Pete Doherty egészen Párizsig menekült, amikor Amy háromszor-négyszer feltűnt a lakásában. A szintén énekes elmondása szerint egykori szerelme figyelmeztette a „kemény élet” veszélyeire. Az ügy érdekessége, hogy a látogatásokkor Pete állítólag tiszta volt.

Forrás:
AFP/ BEN STANSALL

Al Capone

A mai napig hallják Alcatrazban, ahogy régi börtöncellájában a bendzsóján játszik.

Anna Nicole Smith

A seminole-i Hard Rock Hotel egyik hotelszobájának fürdőjében találták holtan a botrányhősnőt. Azóta a szobákat újraszámozták, a szellemlátók beszámolói szerint pedig Anna Nicole a folyósokat rója, és keresi halála helyszínét.

Forrás:
AFP/ JIM RUYMEN

Abraham Lincoln

Mondhatjuk, hogy ez a legjobb sztori. „Abe” szellemével Winston Churchill találkozott. A második világháború alatt Churchill a Fehér Ház Lincoln szobájában tartózkodott, amikor a fürdőkádból kimászva meglátta az egykori elnököt. Összevigyorogtak, majd Churchill így szólt:

Jó estét, elnök úr! Az ön látványa most különösen zavarba ejtő!

Ajánlott cikkek