Egyéb kategória

Így vesztették el a sztárok a szüzességüket – a legjobb filmjelenetek

Az első szexre, így vagy úgy, mindenki emlékszik. Persze van az, amikor inkább elfelejtenénk, de akkor is egy örök emlék marad, meghatározó minden tekintetben. Most azonban nem a saját emlékeinkben kutakodunk, hanem a legjobb, legviccesebb, filmre vitt „hogyan vesztettem el a szüzességem?” jeleneteket elevenítjük fel.
vous - 2015.11.09.
Így vesztették el a sztárok a szüzességüket – a legjobb filmjelenetek

Szerencsére a színészek szuperül eljátszották a legintimebb pillanatot, és bár hol viccesebbek, hol érzelgősebbek, ezekre a jelenetekre mindig emlékezni fogunk, és hatalmas vigyorral és sóhajokkal nézzük végig őket.

6. Kegyetlen játékok

Az ártatlan kis Anette (Reese Whiterspoon) besétál a valaha volt legszexibb nőcsábász, Sebastian (Ryan Phillippe) csapdájába. A fogadásból megtörtént első alkalom után – ahogyan az lenni szokott – Sebastian beleszeret a lányba.

5. Gossip Girl – Chuck és Blair

Bár frigy lett a vége, Chuck és Blair úgy játszottak egymással, mint macska az egérrel. Valljuk be, mindannyian álmodoztunk egy Chuck Bassről!

4. Superbad – Evan

Ha létezne egy verseny, hogy ki veszítette el legtöbbször képernyőn a szüzességét, bizonyára Michael Cera lenne az aranyérmes. Most a Superbad egyik jelenetét hoztam el nektek. Ha fel akartok dobni egy átlagos hétköznap estét, nézzétek meg ezt a filmet!

3. 40 éves szűz

Ez a kultikus film kihagyhatatlan a szüzességrangsorból. A film sztorija követeli, hogy helyet kapjon ezen a listán.

2. Szerelmünk lapjai – Noah és Allie

A valaha volt legcsajosabb film, ami létezik. 120 percnyi tömény romantika, sírás és szerelem. A legjobb rész mégis az, amikor Noah és Allie végre egymásra talál a kandalló előtt. Jaj…!

És az első helyezett… dobpergés…

1. Ha eljön Joe Black – Joe és Susan

Ha csak azt mondom, hogy a szerkesztőségben mindenki körém gyűlt, mikor néztem ezt a jelenetet, már mindent elárul. Brad Pitt megnyerte ezt a versenyt (is)!

Címkék: #film #szüzesség
Ajánlott cikkek