Egyéb kategória

6 dolog, amiben a nők jobbak, mint a férfiak

Az örök ellentét, a férfi és a nő. Tűz és víz. Nem is tud meglenni egyik a másik nélkül. Viszont vannak olyan dolgok, amiket az egyik jobban tud a másiknál. Sokkal jobban!
vous - 2015.11.12.
6 dolog, amiben a nők jobbak, mint a férfiak

Nincs mit szépíteni, van, hogy mi, nők egyszerűen jobban vagyunk néhány dologban, mint a pasik. Persze, ezt előttük nem szoktuk hangoztatni, nyilván erről nekik teljesen más lenne a véleményük. Szóval, csajok, csak úgy magunk között, de vegyük sorra, miben körözzük le a hímeket!

1. Tájékozódás

Ugyan nem mindig tudjuk, melyik a bal meg a jobb kezünk, de tudjuk, hol keressük a tárgyakat és meg is találjuk azokat.

2. Könnyebben tanulunk

A Georgia és a Columbia Egyetem elvégzett kutatásai alapján mi, nők sokkal könnyebben tudjuk tágítani az agyunkat, mivel rugalmasan és fegyelmezetten állunk a tanuláshoz.

Forrás:
pexels.com

3. Okosabbak vagyunk

Egy globális méretű IQ teszt bebizonyította, így hivatalosan is okosabbak vagyunk. A felmérésben a nők sokkal jobb eredményt értek el, mint a férfiak. Szóval hölgyek, önbizalmat felturbózni!

4. Az evolúció minket megszépített…

… a férfiak pedig nagyjából ugyanolyanok maradtak.

Forrás:
pexels.com

5. Jobb túlélők vagyunk

Kutatások azt is igazolják, hogy nagyobb eséllyel éljük túl az autóbaleseteket, mint a pasik. Látjátok, hiába mondjuk el nekik ezerszer, hogy kapcsolják be a biztonsági övet…

6. Több a diplomás nő

Ez valószínűleg a második pontban elmondottakból is következik. Statisztikák szerint a férfiak hamarabb abbahagyják az egyetemet, vagy el sem kezdik azt. Ha mégis rászánják magukat, akár 8 évbe is beletelhet, mire diplomát szereznek.

Ajánlott cikkek