Egyéb kategória

5 dolog, hogy könnyebben menjen a koránkelés

Jól tudom, hogy sokatokat visel meg a koránkelés és úgy nyomkodjátok reggelente a szundigombot, mintha kötelező lenne. Most hoztam nektek 5 dolgot, hogy ne szenvedjetek, ha "hajnalok hajnalán" kell kelnetek.
vous - 2015.11.10.
5 dolog, hogy könnyebben menjen a koránkelés

Feküdjetek le hamarabb

Igen, megértem, hogy nagyon nehéz elszakadni a Facebooktól és a barátnőtökkel való beszélgetéstől, de holnap is van nap. Mindazt, amit éjjel szeretnétek nézegetni a neten, azt megtehetitek másnap is. Feküdjetek le aludni hamarabb és korábban fogtok felébredni másnap reggel.

Forrás:
giphy.com

Keljetek fel minden nap hamarabb

Elsőre talán lehetetlen küldetésnek tekinthetitek, hogy minden nap egy kicsivel hamarabb keljetek ki az ágyból, de higgyétek el, hogy a későbbiekben hasznotokra válhat. Próbáljatok meg 10 perccel hamarabb kelni egy ideig és utána visszaállíthatjátok az órát a megszokott időpontra. Figyeljétek meg, fel fogtok ébredni már a csörgés előtt.

Az egészséges reggeli a lelke mindennek

Sok teóriát hallhattatok már arról, hogy miért is fontos az egészséges reggeli, azt hiszem, ezt nem is kell ragoznom. Ha egészséges reggelit fogyasztotok, akkor elegendő energiát juttattok a szervezetetekbe. A nap folyamán nem lesztek fáradtak, de ha eddig csak kávét ittatok reggel, akkor ne is csodálkozzatok, miért is voltatok morcosak egész álló nap. Ennél azért kicsit több tápanyag kell.

Forrás:
giphy.com

Mozogjatok!

Ha megvolt a zökkenőmentes koránkelés, akkor már hasznosíthatjátok is a szabadon maradt időtöket és elmehettek edzeni. A reggeli mozgás segít felpörgetni és máris boldogan mentek dolgozni.

Pihenjetek lefekvés előtt!

Arról már mi is beszámoltunk, hogy mit nem szabad csinálni lefekvés előtt. Ne nézzetek tévét, ne gépezzetek és ne bámuljátok az okostelefonotokat, mielőtt lefekszetek aludni. Az erős fény megvicceli az agyatokat és azt hiszitek, sokkal korábban van, mint valójában. Inkább vegyetek előtte egy forró fürdőt és hallgassatok valamilyen nyugtató zenét.

Forrás:
giphy.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.