Egyéb kategória

Király Viktor számára véget ért a The Voice

Külön élő show-ban jelentették be, hogy ki az a 12 énekes, aki tovább folytathatja a versenyt. Viktor sajnos nem volt köztük.
vous - 2015.11.12.
Király Viktor számára véget ért a The Voice

A műsorban Gwen Stefani csapata énekelt először közösen, majd jött az eredményhirdetés. A hat versenyzőből csak három juthatott tovább, kettő a nézők szavazata alapján, egyet pedig a mentoruk, Gwen Stefani menthetett meg.

Viktornak sajnos nem sikerült továbbjutnia. Ő azonban nem szomorkodik, úgyhogy ti se tegyétek! Ezeket a sorokat írta közösségi oldalán:

Hát, sajnos nem sikerült továbbjutni ma este, viszont innentől kezdve csak előre halad az út! Pontosan ezt akartam elérni, hogy megismerjenek! És hát ez sikerült! Még mindig hihetetlen, hogy ilyen emberekkel tudtam együtt dolgozni és remélhetőleg nem ez volt az utolsó alkalom! Remélem, büszkék vagytok rám! És csak hangsúlyozom, hogy ez még mindig csak a kezdet! Köszönöm mindenkitől a rengeteg szeretetet, amit kaptam! Teljesen boldog vagyok, hogy eddig is eljutottam!

Mi nagyon büszkék vagyunk arra, hogy idáig eljutott, hiszen már ez is hatalmas dolog! És a legfontosabb: ez még csak a kezdet. Gratulálunk, Viktor!

Ajánlott cikkek