Egyéb kategória

A csillagjegyetek elárulja, hogyan éreztek, ha szerelmesek vagytok

Az, hogy mi a csillagjegyünk, rengeteg mindenben befolyásol minket, többek között abban is, hogy mit érzünk akkor, amikor igazán szerelmesek vagyunk. Rátok igaz a leírás?

vous - 2015.11.13.
A csillagjegyetek elárulja, hogyan éreztek, ha szerelmesek vagytok

Szerelem: A hormonok megbolondulnak, állandóan izgatott vagy, és mindent beborít a rózsaszín köd. Azonban ezt mindenki másként éli meg, a csillagjegyétől függően. Nézzétek meg, rátok milyen hatással van ez az érzés!

Kos

Nem féltek attól, hogy kalandosak és merészek legyetek. Nem számít, mennyire ismeritek a másikat, ha leszáll a rózsaszín köd, mindent megtesztek szerelmetek tárgyáért. Szinte telhetetlenek vagytok, ha a szerelemről van szó. Mondhatni, szerelmesek vagytok a szerelembe.

Bika

Egy bika bármeddig elmegy, hogy megszerezze azt, akit akar. Úgy érzitek, a szerelmeteket nem ingyen osztogatják, hanem ki kell érdemelni. Erősnek látszotok, talán annak is érzitek magatokat, de a szívetek mélyén érzékenyek vagytok.

Ikrek

Sokoldalúak és társaságkedvelők vagytok, számotokra fontosabb, hogy mi van a fejetekben, mint a szívetekben. Pontosan ezért a szerelem összezavar titeket, megijeszt, hogy nem tudjátok, mire számíthattok. Egyrészt élvezitek az izgalmat és a meglepetéseket, másrészt tartotok is tőlük. Fontos számotokra, hogy ne legyen unalmas a kapcsolat.

Rák

A Rákok nagyon mély érzésűek, igazán szeretik a családjukat és a barátaikat. Mivel szinte mindenben az érzelmek vezérelnek titeket, ha úgy találjátok, hogy valaki belétek zúgott, akkor annak minden percét kiélvezitek. A szerelem számotokra olyan, mint egy meleg takaró egy hideg estén.

Oroszlán

Ha Oroszlánok vagytok, akkor fontos, hogy mindig a reflektorfényben legyetek. A szerelemben szinte megszállottjai lesztek annak, akit szerettek. Folyamatosan rá gondoltok, ha ott van mellettetek, ha nincs.

Forrás:
pixabay.com

Szűz

Általában túlgondoljátok a dolgokat, kritikusok vagytok magatokkal és másokkal is. Előfordul, hogy érzitek ugyan a pillangókat a gyomrotokban, és legszívesebben megcsókolnátok azt, aki tetszik nektek, mégis csak egy szarkasztikus megjegyzés hagyja el a szátokat. Féltek attól, hogy ha engedtek a csábításnak, akkor túl sok időtöket fogjátok elpazarolni.

Mérleg

A Mérlegek imádják a művészetet, a szépséget és a harmóniát. Azt szeretnék, ha mindenki boldog lenne. Állandó gesztusokkal és gyengéd érintésekkel fejezik ki szeretetüket.

Skorpió

A Skorpiók szeretnek merészen élni, félelem nélkül szeretnek. Az érzéseik nagyon mélyek, úgy érzik, joguk van birtokolni szeretteiket.

Nyilas

A Nyilasok ragyogóak, lelkesek és optimisták. Egyébként is szenvedélyesek, de ha szerelemről van szó, akkor pláne. Akkor vagytok a legboldogabbak, ha rajonganak értetek.

Bak

A Bakok általában merevek és felelősségteljesek. Ha szerelmesek vagytok, akkor mindent megtesztek azért, hogy egy kapcsolat működjön. Úgy gondoljátok, a szerelem örökké tart. Néha jobb, ha megosztjátok a felelősséget a partneretekkel.

Vízöntő

A Vízöntő meg akarja megmenteni a világot. A szerelem akkor talál rá, ha nem keresi. Ha igazán szerelmes, abba szinte beleszédül – persze jó értelemben.

Halak

A Halak nagyon érzelmesek, és mindig gondolnak másokra. Ha szerelmesek, mindent megtesznek a másikért. Álmodozók, leggyakrabban arról álmodoznak, akit szeretnek.

Ha arra is kíváncsiak vagytok, hogy viselik a szakítást a különböző csillagjegyek, akkor ide kattintva megnézhetitek!

Ajánlott cikkek