Egyéb kategória

Néhány apró tanács, hogy igazán sikkes nők legyetek!

Vannak nők, akik után egyszerűen nem lehet nem megfordulni, és ezt még én is megteszem, pedig nem vagyok pasi, mert van mit ellesni tőlük, és mert egyszerűen szuperül néznek ki. Sikkesek, letisztultak, és lerí róluk, hogy jól érzik magukat a bőrükben. Szeretnétek ti is ilyenek lenni? Csak néhány alapszabályt kell betartanotok!
vous - 2015.11.15.
Néhány apró tanács, hogy igazán sikkes nők legyetek!

Hogyan lehet igazán euforikus, magabiztos légkört varázsolni magatok köré? Úgy, hogy magatokból engeditek ki a világ felé azt a bizonyos kisugárzást, mert ez egy fontos összetevője a sikkes megjelenésnek. Ne is lepődjetek meg, ha elsőnek azt írom, hogy:

Viseljétek büszkén a korotokat!

Tudom, divat manapság plasztikai sebészhez fordulni, nem is török pálcát senki fölött, aki ezt megteszi, de egy nő igazi magabiztossága abból is fakad többek között, hogy képes büszkén viselni a korát, ráncait, az éveit. Nincs annál üdítőbb, mikor egy magával békében élő nő mosolyát és arcát látjuk.

Találjátok meg a saját stílusotokat!

Azt, ami igazán ti vagytok, amitől ragyogni kezd az arcotok, alakotok, és feloldódtok benne. Ez azt is jelenti, hogy úgy választotok ruhákat, hogy pontosan tudjátok, mi áll nektek jól, és mi nem. Ebben akár egy személyi stylist is segíthet nektek!

No make-up, csak spirál és rúzs!

Forrás:
pixabay

A sikkesség a szépségápolásnál kezdődik, és ehhez bizony a tökéletes arcbőr is hozzátartozik. Ne vigyétek túlzásba a sminkelést, túl mesterkéltek lesztek, pedig a természetesség olykor jobban üt. Emlékeztek, erre én is csak egy hét sminkböjt után jöttem rá, és ma már sokkal kevesebbet sminkelek, tegyetek ti is így! Reggel csak egy hozzátok illő, élénk rúzs és a szempillaspirálotok után nyúljatok!

Csakis kényelmesen!

Ne vegyetek szűk ruhát, amit állandóan igazgatnotok kell, és ha nem bírtok magas sarkúban járni, akkor cseréljétek le lapos cipőre! Minden eleganciáját elveszti az a nő, aki nem tud kényelmesen, légiesen, fesztelenül felállni az asztaltól és elsétálni a szoba másik végébe.

Kombinálj váratlanul!

Én rajongok a szokatlan darabokért, tegyetek így ti is! Keressétek azokat a ruhákat, amelyek kilógnak a többi közül érdekes szabásuk, mintájuk miatt, vagy kombináljátok a ruháitokat úgy, hogy felfigyeljenek rátok az emberek. A lezser, szakadt farmerhez telitalálat a magas sarkú, de fordítva is hasonló eredményt érhettek el: sportcipőhöz elegáns ruhát válasszatok!

Nyúlj a klasszikus darabokhoz!

A kis fekete ruha a hétköznapokban is hordható, mint ahogyan a fehér blúz farmerrel is. Ne hagyjátok ezeket a darabokat a különleges eseményekre, hiszen minden nap különleges a maga módján! Nem igaz?

Forrás:
pixabay
Ajánlott cikkek