Egyéb kategória

Így induljatok el mozogni, ha semmi kedvetek nincs hozzá!

Akármilyen elkötelezett sportemberek is vagytok, mindig van olyan pillanat, amikor komolyan elgondolkoztok azon, hogy egyáltalán felálljatok-e, felkeljetek-e előbb csak azért, hogy meglegyen a napi mozgásadagotok. Nehéz pillanatok mindig vannak, de van rájuk megoldás is!
vous - 2015.11.15.
Így induljatok el mozogni, ha semmi kedvetek nincs hozzá!

Jól ismerjük a buktatókat: reggel még aludnánk, jobb az otthon melege, jobban esik lustálkodni, és különben is, baromi fárasztó felöltözni és eljutni az edzőterembe! Na de semmi kifogás, biztosítsátok be magatokat előre!

Keressetek edzőtársat!

Forrás:
pixabay

Párosban edzeni fényévekkel jobb, mint egyedül. S ha nincs is kedvetek felkelni, a barátnőtöknek tett ígéret elég nagy motiváció ahhoz, hogy kivonszoljátok a testeteket az ágyból. Különben is, ez csak még egy ok, hogy többet pletyizzetek és találkozzatok, nem?

Válasszátok ki a megfelelő napszakot!

Mindenki máskor szeret edzeni, az én új kedvencem a reggel, egyszerűen imádom letudni korán a kötelező mozgást, és még jól is esik bemelegíteni az izmaimat a hátralévő napra. Ráadásul reggel sokkal kedvesebb a város, a kávéval rohangáló álmos emberek elbódítanak, és naná, hogy én is megiszom a reggeli adagom egy könyvbe temetkezve a buszon! Ez már egy ok, hogy várjam a reggeli edzést, még ha annak is megvannak a maga kínjai.

Csak az első 10 perc rossz!

Ez legyen a mantrátok! Tényleg csak az elindulás a rossz, utána viszont örülni fogtok, hogy elindultatok. Különben is, 10 perc szenvedés, hogy jó legyen, vagy utána egész nap tartó kínszenvedés, mert nem mentetek? Hm?

Vegyél bérletet!

Ha ez nem motivál, akkor semmi! A tudat, hogy előre kiadtatok egy csomó pénzt arra, hogy eddzetek, az elég erős ahhoz, hogy elmenjetek. Végül is, senki nem szórja szívesen a pénzt a nagy semmire!

Edzés + kényeztetés!

Kössetek valamilyen kellemes élményt az edzéshez! Például a közös mozgás után egy közös fitt reggeli vagy kávé. De egy szauna vagy szolárium is szuper jutalomélmény lehet a szenvedésetekért!

Ti mivel motiváljátok magatokat?

Ajánlott cikkek