Kiráz minket a hideg az új ketchuptól

Kiráz minket a hideg az új ketchuptól

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én imádom a ketchupot. Vannak olyan ételek, amikből egyszerűen nem lehet kihagyni. De ha tényleg ilyen lesz a jövőben a ketchup, akkor inkább lemondok róla.

Csak gondoljatok bele, mi lenne, ha ketchup nélkül kéne megennetek a sült krumplit, ki kéne hagynotok a hamburgerből és a hot dogból. Dráma, dráma, dráma! Viszont alapvető probléma, hogy a ketchup sokszor eláztatja a hamburger zsemléjét.

Egy Los Angeles-i séf, Ernesto Uchimuro azonban megoldotta a problémát és feltalálta a ketchuplapot. Jól olvastátok. Ugyanolyan íze van, mint a hagyományos ketchupnak, csak éppen nem áztatja el az egész hamburgert. Mintha egy szelet sajt lenne benne, csak ketchupból. Előttem van a kép, amikor belépek egy gyorsétterembe és kérek egy sajtburgert ketchuplap nélkül...

A következő videóban láthatjátok is a hatalmas találmányt. Minket kicsit kirázott tőle a hideg... Nektek hogy tetszik?