Egyéb kategória

Viseljetek bátran lábszármelegítőt! – Hideg napokra a legjobb választás

A lábmelegítőt a '80-as évek óta ismerjük, amikor is a táncosok elkezdték használni azzal a céllal, hogy a lábukat védjék a sérüléstől, húzódástól. Azóta a divatban is fel-feltűnik szinte minden évben. A kötött darabok mindig örökzöldek, ősszel és télen szuperkényelmesek, mert remekül védenek minket a hidegtől. Hogyan tudjuk a kissé sportos lábszárvédőt beépíteni a ruhatárunkba? Ebben segítek most nektek!
vous - 2015.11.16.
Viseljetek bátran lábszármelegítőt! – Hideg napokra a legjobb választás

Sportosan a legjobb

Ha őszinte akarok lenni, ezt a viseletet én csak bakancshoz szoktam hordani, mert sportos, vastag anyaga miatt nem annyira kecses és nőies. De télen az embernek nincs mindig kedve a hosszú, csinos csizmákhoz. Ilyenkor a sportosabb napokon előkerülhetnek a rövidszárú bakancsok, amikhez tökéletes választás lehet egy lábszármelegítő. Amikhez bátran viselhetitek egy-egy sportosabb ruhával, tunikával:

  • Leggings
  • Farmer
  • Tréningnadrág
  • Harisnya

Forrás:
Nyaka Dóri

Forrás:
Nyaka Dóri

De nőiesen is viselhetitek!

Ha nőiesebb változatban gondolkodtok és esetleg magas sarkúhoz szeretnétek valami hasonló lábszárvédőt viselni, akkor tökéletes ehhez a kisebb kötésű, hosszú szárú zokni, amin esetleg még egy-egy masni, dísz is van. De természetesen megtalálható az üzletek polcain klasszikus, letisztult változatban is. Ezt a fajtát viszont nem viselhetitek nadrágra, mert azon elég idétlenül mutat, de gyönyörűen feldobja a szoknyás, ruhás szettünket. Cserébe viszont viselhetitek ezekkel a lábbelikkel:

Forrás:
Nyaka Dóri

Forrás:
Nyaka Dóri

A lehetőségek tárháza szinte végtelen. Én személy szerint nagyon szeretem a lábmelegítőket, legyen sportos vagy elegáns változat, a szettünket mindenképpen feldobja.

Ajánlott cikkek