Egyéb kategória

Shoppingoló nőtípusok, akikbe belefuthattok vásárlás közben

Ha azt hinnétek, hogy a nők teljesen egyformák, ha shoppingolásról van szó, ez egyáltalán nem igaz. Erre nekem is időbe telt, mire rájöttem, főleg, mert volt idő, mikor szívből utáltam vásárolni, azóta már átestem némi változáson, aminek több állomása is volt.
vous - 2015.11.18.
Shoppingoló nőtípusok, akikbe belefuthattok vásárlás közben

Annak idején túlsúlyosként szívből gyűlöltem a vásárlásokat, és csak akkor mentem el, ha nem akartam megfagyni a nyári kabátomban. Jó, ez némileg lesarkított példa, de szerettem volna érzékeltetni a helyzet súlyosságát. Ezzel már be is mutattam nektek egy típust: a nő, aki csak akkor megy vásárolni, ha nagyon muszáj. De ezenkívül még van pár tipikus shoppingoló nő, tuti, hogy többen is magatokra ismertek majd!

A kupongyűjtő

Minden leárazáson és kuponos napon ott van, de egyébként be se lép a boltokba.

Mennyi?! Ez a rongy?!

Forrás:
wantering/tumblr

A nő, aki elhatározza, hogy vesz magának egy ruhát, de végül 100 érve van minden ellen, hogy miért ne vegye meg. Egyébként ő a legjobb shoppingfék, lebeszél, ha túl sokat költekeznétek, mindenképp ilyen barátnővel menjetek a boltokba, ha kényszeres vásárlók vagytok!

A céltudatos

Pontosan tudja, mit akar venni, mennyit és mennyiért. Villámgyorsan vásárol, és nem nézelődik közben, egyenesen a céláru felé veszi az irányt. Többnyire megvannak a kedvenc darabjai.

Impulzusvásárló

Aki nem tudja, mit vegyen, hanem csak elindul, és bízik a szerelem első látásra vásárlásban. Néha túl sokszor esik szerelembe, és gyakran leégve talál rá a hónap vége.

Harci kakas

Aki éppen azt akarja, amit ti. Ha pont elvittétek előle a kiszemelt ruhadarabot, amiből az utolsó a kezetekben van, valami ilyesmire számítsatok tőle:

,,Vegyünk belőle ötöt!”

Forrás:
tumblr/vampireprincess

Ha végre rászánja magát egy shoppingtúrára, és talál egy jó nadrágot vagy pólót, rögtön betáraz belőle: vesz még ötöt, csak más színben.

Webshoppingoló

Mindent a netről vesz. Ha nem jó, eladja. Szintén a weben, sőt, talán még keres is rajta.

Shoppingszakértő

Mindig tudja, hol lehet megtalálni egy-egy darabot, és még a turiban is képes kiválasztani azt a ruhát, ami jól áll. Arról nem beszélve, hogy tuti megtalálja azt a szuper szoknyát-nadrágot-felsőt, amit ti nem vesztek észre a boltban, és persze hogy az utolsó darab, amit megvett.

Mindent olcsóbban!

Forrás:
evagutowskipoland/tumblr

„Valahol máshol biztos van hasonló, olcsóbban.” És megkeresi, még ha fél napjába is telik, és már akkor megérte, ha 50 forinttal olcsóbb.

Hobbishoppingoló

Akinek a vásárlás egyszerűen élvezet, hobbi és szabadidős tevékenység. Mondjuk ettől az én agyam kisülne, és szeretném tudni, hol van az a bizonyos pénzfa hozzá. Csak egy magot adj. Légyszi.

Az örök elégedetlen

Forrás:
rompimilecostoleconunabbraccio/tumblr

Egyszerűen nincs az a bolt, ahol megtalálná a számítását, annyira különleges az ízlése. Inkább csak nézelődik, és a ruhát megvarrja magának.

Bánatshoppingoló

Ha szomorú, akkor egy cipő, egy póló rögtön boldoggá teszi. Végül is. Legalább nem hizlal, mint a csoki!

A határozatlan

Elsőre meglátja a tökéletes darabot, nyakig merül a szerelembe, majd egy óráig szorongatja a kezében, hogy vajon tényleg ő az igazi. Megvegye?

Forrás:
giphy

Magatokra ismertetek?

Ajánlott cikkek