Egyéb kategória

6 dolog, amitől sikítófrászt kapunk sminkelés közben

Legyünk őszinték: nem sminkecsettel a kezünkben születtünk, és évekbe telt, míg megtanultuk, hogyan ne csináljunk magunkból bohócot, és még mindig van mit tanulnunk ezen a téren, van új a nap alatt. De még rutinos sminkelőként is képesek vagyunk óriási bakikat elkövetni reggelente!
vous - 2015.11.21.
6 dolog, amitől sikítófrászt kapunk sminkelés közben

A reggeli szépítkezés mindig lutri kicsit, bármikor előfordulhat, hogy a legnagyobb koncentrálás ellenére sem jön össze a vágyott, tökéletes arc. Íme a leggyakoribb sminkbakik, amiktől kifutunk a világból, és rengeteg időt rabolnak az életünkből, és amik után úgy érzitek, jobban megérné smink nélkül élni.

Szárnyas szem?!

Ha nem hatott még a kávé, vagy túl szűk a fürdő kettőtöknek, akkor könnyen túlszaladhattok a szemceruzával, és szárnyakat rajzolhattok a szemeteknek. Upsz. Sminklemosó, fülpiszka, alapozóhelyettesítés. Plusz 5-10 perc. Pedig amúgy 8 perc alatt tökéletes sminket varázsolhatnátok magatoknak.

Forrás:
giphy

Remegő, bizonytalan tusvonal

Éppen Adele igéző tekintetét akarjátok magatokra varázsolni, ám a vonal mindig túlmegy egy picit. Sebaj, rátolunk még egy réteget. Aztán még egyet. Végül egy Manson néz vissza rátok a tükörből. Plusz 20 perc. Bárhová készültetek, nem értek oda időben.

Ha a tussal még nem bántok profi módon, próbálkozzatok a szemceruzával. Satírozással is tökéletes cicaszemet készíthettek.

Forrás:
lostcocuk/tumblr

Túl sok alapozó

Túlfolyik, kicsurrant, vagy nem észleltétek a kóma miatt, hogy mit csináltok. A lényeg, hogy azon kapjátok magatokat, hogy túlontúl természetellenes a bőrötök. Alapozó leitatása. Alapos újraeldolgozás, de hiába, a zsíros érzet megmarad egész nap. Az is lehet, hogy lemossátok, és újraalapoztok. Plusz háromnegyed óra.

De a lényeg: sose nézzetek ki úgy, mintha egy festményből léptetek volna ki.

Forrás:
definitionofwhite/tumblr

Pandaszemek a spiráltól

Mert néha a kedvenc spirálotokkal is sikerül úgy pislantani, kenni, hogy a szemetek környékét összepacsmagoljátok. Legalább növelitek a pandák számát.

Forrás:
iliketoavoidpeople/tumblr

Elkenődő rúzs

Az még hagyján, hogy a piros rúzsotok rögtön lekopik, bosszantóbb, hogy úgy elkenődik, hogy Joker is elirigyelhetné a mosolyotokat. És NANÁ, hogy úgy már nem akar lejönni!

Forrás:
strangersinadarkparadise.tumblr.

Önálló életre kelt szemöldök

Mert néha egyszerűen túl sötét, túl vastag, túl lúzer. Ami után olyat tesztek, amit sose gondoltátok volna, hogy fogtok: szemöldököt mostok.

Forrás:
iwishicouldfindabooktolivein.tumblr

Mit hagytam ki?

Címkék: #baki #smink
Ajánlott cikkek