Egyéb kategória

Lerágott csont a csontszín. Ezt az árnyalatot hordjátok helyette!

A kifutókon olykor-olykor felüti fejét, mégsem a legdivatosabb színek között tartjuk számon a csontszínt. Leginkább fehérneműknél és esküvői ruháknál fordulunk ehhez az árnyalathoz, a hétköznapokban megmaradhatunk az egyszerű fehérnél és ezernyi árnyalatánál. S hogy melyiket válasszátok, és mivel dobjátok fel az ártatlanság színét? Mutatom!
vous - 2015.11.23.
Lerágott csont a csontszín. Ezt az árnyalatot hordjátok helyette!

A hazai üzletekben a hideg- és melegfehérrel lehet leginkább találkozni. Törtfehérrel nagyrészt inkább a fehérnemű– és esküvőiruha-boltokban futhatunk össze. A fehér árnyalatai leginkább annak állnak jól, akinek barnásabb a bőre. Ne aggódjatok! Nem kell eldobnotok a már meglévő fehér ruháitokat, mert épp sápadtabb a bőrötök.

Néhány színnel szinte bármit fel lehet dobni!

Válasszatok megfelelő árnyalatot!

A hozzánk illő fehér megválasztásánál egyetlen szabályt érdemes betartani, mégpedig azt, hogy bármelyik árnyalatát is választjuk, a lehető legjobban üssön el a bőrünk színétől. Ha a bőrünk színéhez hasonló árnyalat mellett döntünk, nagyon sápadtnak fogunk tűnni, ezt pedig szeretnénk elkerülni.

A tél típusú lányoknak csak a hófehér áll jól. A nyár és ősz típus bátran válasszon törtfehéret, mert nekik áll legjobban a fehér ezen típusa. A rossz hír pedig, hogy a tavasz típusba tartozó lányokat már sápasztani fogja a fehér bármelyik árnyalata.

Így dobjátok fel!

Mivel a boltok nem árulnak sokféle fehéret, így a legjobb, amit tehetünk, hogy azt dobjuk fel, amit találunk. Télen a fehérhez legjobban a piros, a kék és a fekete passzol, mivel ezek tipikusan téli színek. Ha szeretnétek egy kicsit megvadítani a visszafogott fehéret, akkor ezt megtehetitek pinkkel, a most nagyon divatos méregzölddel és okkersárgával is. Néha azonban a visszafogottság sem árt, ilyenkor ha barnához nyúltok, nem lőhettek mellé!

A fehér önmagában a tisztaságot, letisztultságot jelképezi, ezért télen se felejtsétek el viselni, mert feldobja a sötét összeállításotokat, és a kedveteknek is jót tesz!

Íme, ezeket a darabokat érdemes beszereznetek idén télen!

1. Mango, 2. H&M, 3. F&F, 4. F&F, 5. H&M, 6. H&M, 7. Mango, 8. H&M, 9. H&M

1. Mango, 2. H&M, 3. F&F, 4. F&F, 5. H&M, 6. H&M, 7. Mango, 8. H&M, 9. H&M

Ti mennyire szerettek télen fehéret viselni?

Ajánlott cikkek