Egyéb kategória

Hihetetlen kulisszatitkok derültek ki az év esküvőjéről

Mint arról már írtam nektek, a hétvégén megtartották az év esküvőjét. Sofia Vergara és Joe Manganiello összeházasodott. A hatalmas lagzi szinte minden percét nyomon követhettük a színésznő közösségi oldalain, most azonban még több kulisszatitokra fény derült.
vous - 2015.11.24.
Hihetetlen kulisszatitkok derültek ki az év esküvőjéről

A pár egybekelt, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy közös hashtag-nevet kaptak: #Jofía. Azt eddig is gondoltuk, hogy a hatalmas menyegzőre nem keveset költöttek, hiszen egy egész hétvégét szenteltek a lagzinak. Az azonban számunkra még érdekesebb, amit tudni lehet Sofia Vergara gyönyörű menyasszonyi ruhájáról és az esküvői tortáról.

Sofia így nyilatkozott az esküvő előtt:

Azt tudom, hogy mit nem szeretnék. Nem szeretnék túl természetesen kinézni, ahogy az sok menyasszony álma. 43 éves vagyok, nem akarok szűzlányként az oltár elé állni.

Ezek hallatán egy nagyon extrém ruhára gondolhattunk, a gyönyörű színésznő azonban úgy tűnik, tréfás kedvében volt. Ruhájára bátran mondhatom, hogy minden lány álma, meseszép volt. A tervező, Zuhair Murad egy barokk ihletésű tüllruhát álmodott meg a színésznőnek. Az egyedi tervezésű darabot kézzel hímezték, 350 kristály és 2 kiló gyöngy díszítette.

A különleges ruha 70 napon keresztül készült, két különböző kontinensen.

A menyasszonyi ruhához tartozik egy felsőszoknya is

Ma team❤❤❤❤

Sofia Vergara (@sofiavergara) által közzétett fénykép,

Hopp, a felsőszoknya lekerült

Zuhair Murad csupán ennyit mondott a ruháról:

Nagy erőfeszítésbe került elkészíteni, de Sofia megérdemli.

És most nézzük A tortát!