Egyéb kategória

Kulcsár Edina csomót talált a mellében – Így ellenőrizzétek magatokat ti is!

Kulcsár Edina épp Velencében forgatott, mikor kitapintott egy csomót a mellében. Nagyon megijedt, ami nem is csoda, és rögtön lepergett előtte az élete. Ha ti is csomót éreztek a melletekben, azonnal forduljatok orvoshoz, ahogy Edina is tette.

vous - 2015.11.26.
Kulcsár Edina csomót talált a mellében – Így ellenőrizzétek magatokat ti is!

A vizsgálat alapján kiderült, nem is egy, hanem három csomó van a szépségkirálynő mellében. Az orvosok ugyan megnyugtatták, hogy jóindulatúak a daganatok, de biztosat egyelőre ők sem tudtak mondani.

Forrás:
Vivien Borzi Photography

A szépségnek biopsziára kell mennie, utána derül ki, milyen súlyos a helyzet. Azonban nagyon rosszul érzi magát a bizonytalanság miatt, alig várja, hogy túl legyen az egészen. Addig is a munkába temetkezik, hogy ne gondolkozzon a dolgon – írja a Story magazin.

A családomra, az anyukámra és a dédimamámra gondoltam. Az én sorsom beteljesül valahogy, de mi történik velük, ha én már nem leszek?

A szépségkirálynőnek szerencséje volt, mert kitapintotta a csomókat, észrevette, hogy baj van. Fontos, hogy ti is időben észleljétek a problémát, ezért ajánlott a rendszeres önvizsgálat. Ha pedig csomót találtok, azonnal forduljatok orvoshoz!

Így végezhetitek az önvizsgálatot:

Ajánlott cikkek