Egyéb kategória

„Miért vagy még mindig szingli?” – Itt vannak a tökéletes válaszok

Az ünnepek közeledtével lassan jön a családi összejövetelek tömkelege. Na, meg azoknak a cikis kérdéseknek a sora is, amiket a családtagok tesznek fel nekünk. Leginkább arról, hogy miért vagyunk még mindig szinglik. Jobban jártok, ha előre felkészültök a válaszokkal, mondjuk a következőkkel!
vous - 2015.11.27.
„Miért vagy még mindig szingli?” – Itt vannak a tökéletes válaszok

A jó öreg szarkazmus

Ha rám hallgattok, akkor megnéztek addig néhány évadnyi Az élet csajos oldala részt vagy a Bridget Jonest, és egy ehhez hasonló frappáns mondattal válaszoltok: „Túl elfoglalt vagyok ahhoz, hogy egy komoly kapcsolatba bonyolódjak a közeljövőben, nem vágyom rá.” Ééés igen, kivágtátok magatokat.

Forrás:
giphy.com

Asztalborítás

Az erőszak a primitív emberek eszköze, kivéve, ha már a 82. társkereső tippet hallgatjátok a rokonaitoktól, amik körülbelül az 1920-as évekből származnak. Nem kérem, köszönöm. Ha már nem bírjátok tovább, akkor inkább álljatok fel az asztaltól és zárjátok magatokra az ajtót.

Legyetek kedvesek – de tényleg!

Sóhajtozzatok vágyakozva, mintha annyira megviselne titeket a dolog. A nagy kérdésre pedig válaszoljátok ezt: „Én is pontosan ezen gondolkoztam.” Ez persze nyilván nem így van. Inkább pontosan azon gondolkoztunk, milyen jó, hogy a szabadidőnkben az ágyban fetrengve sorozatot nézhetünk. Két tábla csokival és négy zacskó chipsszel egyetemben.

Forrás:
giphy.com

A terelés

Ha elég bátrak vagytok, akkor áruljatok el egy-két titkot az exetekkel való szakításról, így már lesz min újra csámcsogni és talán többször nem kapjátok meg a kínos kérdést már az évben.

Ajánlott cikkek