Egyéb kategória

Bevált módszerek, hogy túllendüljetek a stresszes reggeleken!

A reggelek a legfontosabbak egy ember napjában. Ha az rosszul indul, akkor az az egész napotokra rányomja a bélyegét. Éppen ezért már ott meg kell fognotok a napotok grabancát, és biztosítani, hogy zen állapotba kerülve induljatok neki az előttetek lévő feladatseregnek.
vous - 2015.12.10.
Bevált módszerek, hogy túllendüljetek a stresszes reggeleken!

Egy rossz reggel láncreakciót indít be: kiborul a kávé, túl zsíros a haj, a pasitokat leüvöltitek, pedig csak jót akart, ezek után se reggeli kávé, se szex. Ez pont úgy hangzik, mint egy vasalatlan nap. Pedig tehettek ellene, én például, ha van rá módom, nyugodtan reggelizem, megiszom a magam kis kávéját vagy teáját, és olvasok valami szépet, inspirálót, okosat.

Szeretnétek ti is ilyen hangulatú reggeleket? A New York-i MNDFL meditációs stúdiójának szakértői ellátnak benneteket ötletekkel. Mind a nyolcan elmondták a Women’s Health magazinnak, hogy ők mivel indítják a reggeleiket.

Forrás:
pixabay

Aaron Teich alaposan átgondolja, mit akar tenni aznap. „Mielőtt megnézem az e-mailjeimet, fontossági sorrendbe rakom a teendőimet. Így sokkal proaktívabb lesz a napom!” Ezzel szemben David Perrin ennél spirituálisabban kezdi a napját:

Van egy hatalmas könyvespolcom, tele inspirációs könyvekkel. Reggeli előtt vagy után leveszek egy könyvet, és találomra felütöm, elolvasok néhány bekezdést. Ez nagyon erősen pozitív irányba tereli a napom, néha hátborzongató, mennyire nekem való részletbe olvasok bele.

Forrás:
pixabay

Ralph a hála érzésével indítja a napját: „A hála a legintenzívebb érzés a világon, ezért én egyszerűen csak fekszem az ágyban, és 3 olyan dologra gondolok az életemben, amiért nagyon hálás vagyok. Ez egy komoly reggeli játék.”

Adreanna a reggeli forró italára esküszik:

Az, hogy ülök a kávém felett, csak úgy, felbecsülhetetlen. Hagyom, hogy átjárjon az új nap érzése, és megtisztuljon a lelkem, elmém, szívem.

Sara azt ajánlja, keljetek fel mindig 20-30 perccel előbb, hogy legyen időtök magatokra. Ő például jógával hangolódik rá az előtte álló napra és kapcsolódik össze önmagával igazán. Lodro pedig megkérdezi magától, minek szeretné szentelni a napját, ettől sokkal kiegyensúlyozottabbnak érzi magát. Mindannyiuk közül mégis Yael a legspirituálisabb:

Felállok az ágyból, egyik kezem a szívemre, másikat a hasamra teszem. Figyelem, ahogyan süllyed és emelkedik, érzem, hogy élek, és hálát adok ezért.

Ti hogyan kezditek a reggeleteket?

Ajánlott cikkek