Egyéb kategória

Egy lányos apa fejtette meg a tökéletes konty titkát

Szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy tökéletes kontyot csinálni nem könnyű. Főleg reggel, mikor még a kávé előtt próbálunk emberi fejet varázsolni a nyakunkra. De egy apuka feltalálta a spanyolviaszt!
vous - 2015.12.02.
Egy lányos apa fejtette meg a tökéletes konty titkát

Nincs is annál rosszabb, mint amikor már 20 perce kísérleteztek a kontyotokkal: szétbomlik, nem néz ki jól, kilóg egy tincs, nincs benne harmónia, nem oda csavarodik, ahová akartátok. A kezetek meg közben egyre csak fárad, és fáj a vállatok, felsőkarotok, és ez egyszerűen BORZALOM!

Én már csak tudom, egy kézzel is alaposan megszenvedek vele, és Murphy törvénye, hogy ha csak otthonra akarom megcsinálni a kontyot, tuti tökéletes lesz. Éppen ezért piszkosul irigylem ezt a kislányt, akinek az apukája rájött a tökéletes kontycsinálás receptjére: vegyétek egy kislány haját, fogjátok össze, és szóljatok, pörögjön. valahogy így:

Hát nem tündéri?

Ám mivel nekünk nincs kéznél az apukánk, és kinőttünk a kislány szerepből, fogadjátok meg Nóra mesés, kontyos tippjét, vagy ha éppen egy kudarcos kontycsináláson vagytok túl, nézegessetek kontyos pasikat!

Ajánlott cikkek