Divatbakik, amik éveket öregítenek rajtunk

Divatbakik, amik éveket öregítenek rajtunk

Nagyon furák vagyunk mi, lányok. Egy bizonyos korig azt szeretnénk, hogy idősebbnek tűnjünk, aztán jön a fordulópont, amikor arra vágyunk, hogy fiatalabbnak nézzünk ki a korunknál. Ha már ti is ebben a fázisban vagytok, íme néhány dolog, amit kerüljetek el, mert öregítik a külsőtöket.

Egy kicsit furán hangzik, tudom, de nálam ez a pont így 25 évesen lassacskán elérkezik. Igyekszem tudatosan is figyelni arra, hogy ne öregítsem magam. Nem sminkelem magam erősen, és elgondolkoztam azon is, hogy leváltom a fekete hajam valami lágyabb színre. Szerencsére nem kellenek ennyire "drasztikus" változások, és simán elkerülhetjük, hogy idősebbnek nézzenek minket. Csak egy kis odafigyelésre van szükség.

Gyapjúszövet

Míg egyes anyagok, mint például a farmer fiatalos külsőt kölcsönöznek, úgy vannak szövetek, amiket jobb elkerülnünk. Ilyen a gyapjú is, hiszen ezzel egy idős hölgy benyomását kelthetjük.

Olvasószemüveg

Ha szükséges viselni, akkor nincs mit tenni, viselni kell. De ma már nagyon sokféle fazon és szín létezik belőle. Mondanom sem kell, hogy ne a lánccal ellátott, nyakba akasztós fajtára essen a választásotok. Keressetek valami szexiset, színeset, ha bevállalósak vagytok, akkor jöhet a vicces fajta.

Forrás:
GIPHY

Kardigánok

Ha létezne egy hivatalos kardigánutálók klubja, valószínűleg oszlopos tag lennék. Nem vagyok az a kardigános fajta. Egyrészt egy teltebb lányon nem mutatnak előnyösen, mivel nincs semmi szabásuk, másrészt sokkal jobb választás egy vékonyabb dzseki vagy egy csinos blézer.

Forrás:
GIPHY

Színek

A sárga és a szürke tipikusan azok, amik öregítenek. Ezeket érdemesebb leváltani a kékre vagy a pirosra, amik üdének mutatják az arcot.

Túl sok vagy túl kevés smink

Ha felteszünk egy erős rúzst jobb, ha a pirosítóval már óvatosabban bánunk. A üde és lágy színek viszont jöhetnek a szemre és a szájra, is hiszen ezek friss és fiatalos külsőt kölcsönöznek.

Forrás:
GIPHY

A sportcipők edzéshez valók!

Bár a tornacsuka ez alól kivétel, de a fehér hagyományos edzőcipők, főleg zoknival kombinálva, egy háromnegyedes nadrággal... Azt hiszem, nem is kell magyaráznom.