Egyéb kategória

Egy autista lány tortája könnyeket csal a szemekbe

Egy kissé csúnyácska tortára, de vele együtt egy megható történetre bukkantunk. Egy michigani lány igazán kedves történetet osztott meg a Facebook-oldalán a világgal, amiből bizony mindannyian tanulhatunk!

vous - 2015.12.03.
Egy autista lány tortája könnyeket csal a szemekbe

Lisa Sarber Aldrich a hétvégén beugrott egy boltba venni egy születésnapi tortát, amikor meglepő dolog történt vele. Leemelte a desszertet és odalépett egy ott dolgozó – legalábbis annak tűnő – lányhoz, és megkérdezte, tudna-e írni születésnapi feliratot a tortára. A lány nem mondott nemet, hátra vitte, majd néhány percen belül vissza is hozta a tortát.

Belenéztem a szemébe és megköszöntem, még mielőtt egy pillantást vetettem volna a tortára.

Lisa elindult a pénztárhoz a szépnek hitt tortájával, amikor meglátta, hogy a felirat nem éppen olyan, mint amilyet az ember elképzelne.

Forrás:
facebook

"Nem igazán számított, hogy ilyen rosszul nézett ki. Azt gondoltam, a többiek majd viccesnek gondolják" – írja bejegyzésében a lány.

A pénztárnál azonban nem mindenki fogadta ilyen nagy örömmel a süteményt. Hirtelen több dolgozó is odament, tanakodtak, végül az egyik megfogta Lisa vállát és azt mondta:

A lány, aki a tortát díszítette, autista. Köszönjük, hogy mosolyogtál rá és megköszönted neki, még akkor is, ha neki nem szabadna dekorálnia. Valószínűleg feldobtad a napját.

Tanuljatok Lisa történetéből és dobjátok fel mások napját a kedvességetekkel!

Ajánlott cikkek