Egyéb kategória

Eláruljuk, hogyan hordjátok a 2016-os év színeit

Eldőlt! 2016 színe vagy inkább színei a rószakvarc és a higgadtkék. De mégis hogyan viseljük ezeket, és mit tegyen egy olyan lány, akinek ezek az árnyalatok nem állnak jól? Elárulom a válaszokat.
vous - 2015.12.04.
Eláruljuk, hogyan hordjátok a 2016-os év színeit

Nekem személy szerint nagyon tetszenek ezek a színek, de számomra nem előnyösek, mert nekem az élénk színek állnak jól. Így sajnos nálam nem fog a rózsakvarc és a higgadtkék színeiben pompázni a ruhásszekrény. Az elmúlt években mindig élénk, erős színek lettek az év színei, 2015-ben például a marsala, amit imádok.

A világunk változik, ahogy mi is. A pörgős hétköznapokban keressük a nyugalmat, a meghittséget, bizalmat, biztonságot. Ez a két szín talán segít nekünk abban, hogy könnyebben megtaláljuk ezeket. Minden szín hatással van ránk, a lakásunké, az ágyneműnk mintája és a ruháink árnyalatai, amiket nap mint nap viselünk. A visszafogott színek megnyugvást hoznak, reméljük, ezt hoz 2016 is.

Mindkét szín a pasztellárnyalatok táborát erősíti, ami nagy öröm a nyár típusúaknak, mert ezek a színek igazán nekik állnak jól. A nyár típus színpalettája a nagyon világos, hideg színektől a közepesen sötét árnyalatokig terjed. Ha esetleg nem tartoztok a nyár csoportjába, és mégis nagyon szeretnétek viselni 2016-ban ezeket az árnyalatokat, akkor mindenképp ügyeljetek arra, hogy ne közvetlenül az arcotokhoz közel helyezzétek el magatokon.

Viseljétek szoknyaként, nadrágként, ha ruhaként és felsőként szeretnétek, akkor mindenképp sminkeljétek magatokat, hogy ne tűnjetek túl sápadnak, és lehetőleg válasszatok hozzá élénkebb sálakat, nyakláncokat. A rózsakvarcnál ügyeljetek arra, hogy ha a bőrszínetek nagyon hasonló ehhez az árnyalathoz, akkor ruhában és pólóban nem lesz túl előnyös számotokra. Válasszatok inkább hosszúnadrágot, mert ott a két szín nem ér egymáshoz közvetlenül, és nem olvaszt nagyon egybe a ruhával.

Ha visszafogott hatást szeretnétek, viseljétek fehérrel, ez főleg tavasszal és nyáron esedékes. Ősszel és télen tökéletes hozzá a fekete és az erősebb árnyalatok. Télen gyönyörűen mutat ez a két szín kabátban, ami frissességet, nyugalmat áraszt a komor időjárásban.

Ha nem tudjátok eldönteni, hogy ezek a ti színeitek-e, semmi gond. Rengeteg kiegészítő közül tudtok majd válogatni, hogy eldőljön, tetszik-e. Próbálgassatok rózsakvarc és higgadtkék sálakat, táskákat, kalapokat vagy kesztyűket!

Ajánlott cikkek