2015 legkáprázatosabb sztáresküvői – Szebbnél szebb ruhákat láttunk idén

2015 legkáprázatosabb sztáresküvői – Szebbnél szebb ruhákat láttunk idén

A tökéletes esküvői ruha megtalálása az egyik legnagyobb dilemma a nők életében. Valószínűleg nincs ez másképp a sztároknál sem, de ők azért más helyzetből indulnak, mint mi. Idén gyönyörűbbnél gyönyörűbb darabokat láttunk: következzenek 2015 legszebb esküvői ruhái.

Idén sem volt hiány esküvőkből. Valamiért minden második sztár vagy éppenséggel a rokona döntött úgy, hogy idén esküszik meg, így volt miből választani. Írtunk már WC-papírból készült és csupán 20 ezer forintba kerülő ruháról is, de most jöjjenek a legszebb ruhák 2015-ből, amiket ti is megirigyelnétek!

Tina Knowles

Beyoncé édesanyja ismét megházasodott, ezúttal a színész Richard Lawson húzta fel a gyűrűt az ujjára. Tina egyébként egy Romona Keveza ruhát viselt, és az esküvőn két gyermekén, Beyoncén és Solange-on kívül jelen volt még Jay Z és Kelly Rowland is. Talán csodálkoztok, hogy nemcsak a menyasszony, hanem mindenki fehérben van az esküvőn. Mi imádjuk ezt a trendet! A NORIE Team stylistja, Nyaka Dóri bővebben itt írt róla nektek.

Forrás:
Instagram/joliebloom

Sofía Vergara

Sofía Vergara gyönyörű esküvőjéről mi is beszámoltunk nektek. A kolumbiai-amerikai színésznő a szintén színész Joe Manganiellóhoz ment feleségül egy Zuhair Murad Couture ruhában, amiben pontosan úgy festett, mint egy hercegnő.

Forrás:
Instagram/sofiavergara

Nicky Hilton

Az amerikai előkelőség, tervező és szállodalánc-örökösnő Grace Kelly esküvői ruhájából merített ihletet a menyasszonyi ruhájához, amelyet végül a Valentino divatház tervezett. Nicky egy londoni ünnepség keretein belül ment feleségül James Rothschildhoz. És ha már Grace Kelly: ide kattintva 10 érdekességet olvashattok az egykori hollywoodi sztárról.

Forrás:
Instagram/barronhilton

Geri Halliwell

Az egykori Spice Girl lecserélte a miniruhát, és egy elképesztő Sarah Burton for Alexander McQueen ruhába bújt az esküvőjén. Tényleg lenyűgöző! A választás sem lehetett véletlen: Katalin hercegné is a tervező ruháját viselte a saját esküvőjén, ő pedig hatalmas stílusikon Nagy-Britanniában. Ide kattitva a legszebb hercegnős ruháit nézhetitek meg.

Forrás:
Instagram/culturepopped

Kate Grigorieva

2015 szerencsés év volt Kate számára, nemcsak azért, mert a Victoria's Secret egyik angyala lett, hanem azért is, mert férjhez ment. A ceremónián egy Zac Posen for David's Bridal ruhát viselt, amiért odáig vagyunk.

Forrás:
Instagram/_kate_g_