Egyéb kategória

5 dolog, ami megváltozik a nők testén szülés után

Azt szokták mondani, hogy a nők az erősebb nem, mivel képesek vagyunk kihordani és megszülni egy gyereket. Aranyosak a gyerekek, én ezt aláírom, de mi a helyzet a szülés következményeivel? Vannak olyan anyák, akiken meg sem látszik a szülés, míg mások küszködnek a fizikai következményekkel. Lássuk, mi változik meg a testünkön a szülés után!
vous - 2015.12.10.
5 dolog, ami megváltozik a nők testén szülés után

Testalkat

Az anyaság nagyon átformálhatja a testünket, az alma formából körtét csinálhat, vagy éppen nádszálvékonyat. Bár sok súlyt vesztünk, miután megszüljük a babát, a testrészeink nem lesznek ugyanolyanok, mint előtte. Az egész testünk hatalmas változáson fog keresztülmenni.

Azok a kis hurkák

Lehettek elképesztően vékonyak, de a szülés után közvetlenül nem tudtok majd mit kezdeni az ott maradó felesleges bőrrel és a kis haszsírotokkal. Ez bizony hozzátartozik az anyává váláshoz, de odafigyeléssel ezektől meg lehet szabadulni.

Forrás:
giphy.com

Háj a háton

Eddig még csak eszetekbe sem jutott, hogy a hátatokon is lehetnek hurkák. Sajnálattal kell közölnöm, hogy az egykor még izmos hátatokon olyan kissé zsíros részek fognak megjelenni, amiket még sosem láttatok. Ez is együtt jár a terhességgel.

A striák

Mivel a terhesség alatt sok pluszkilót szedtetek fel, ezért a bőrötök megnyúlik, ez pedig striák, vagyis terhességi csíkok formájában jelentkezik a bőrötökön. Leginkább a combokon és a melleken fordulhat elő, de nincs kizárva, hogy máshol is észrevehetitek a testeteken.

Narancsbőr a fenéken

Hát igen, a feneketeken megjelenik a narancsvidék – nem a sorozat –, ami a hízás és a gyors fogyás természetes mellékhatása. A combokon és a fenéken jelenik meg a leginkább.

Ám ezek mind apróságok, hiszen az élet egyik leggyönyörűbb és legboldogabb élményéhez tartoznak hozzá!

Ajánlott cikkek