Egyéb kategória

„Pofátlankodni azért kicsit szabad” – Egy swingerklubba járó férfi vallomása

Ádámot évek óta ismerem. Fiatal, harmincas, hol kapcsolatban, hol egyedül van. Amikor kapcsolatban, akkor se rest tenni a szépet, akár egyszerre egy tucat nőnek is. Szemmel láthatóan szereti az erotikát. Flörtölős kedve sose hagyja cserben.
vous - 2015.12.10.
„Pofátlankodni azért kicsit szabad” – Egy swingerklubba járó férfi vallomása

Szép az arca, amolyan jóképű fiú, aki jól is öltözik. Igényes, illatos. Vonzó pasi. Intelligens is, akivel jókat lehet beszélgetni. És vannak elvei, egészségtudatos, és felelősségteljes a munkájában.

És swingerklubba jár évek óta. Tulajdonképpen azóta, amióta vidékről felköltözött Budapestre.

Ezt csak úgy kibökte egy alkalommal. Nem volt benne mögöttes szándék, nem azért mondta, hogy magával csábítson, szerinte ez mindenkinek a saját döntése kell, hogy legyen, különben nagyot csalódik abban a világban. Kell hozzá a belülről fakadó, nagy erejű kíváncsiság. Más kedvéért nem szabad megízlelni, belekóstolni.

Erőszaknak érezné az, aki párja kedvéért kopogtat be.

Van ellenpélda biztosan, de Ádám így látja, ezt tapasztalta. Nem visz magával soha senkit. Amikor kapcsolatban élt, akkor is ment, bár nem olyan gyakran, mint szingliként, de azért be-beugrott egy-egy péntek estére. Olyankor azt mondta otthon, hogy a haverokkal sörözik. Nem járt utána a párja soha. Elhitte neki mindig a kifogást.

Amikor nincs párkapcsolatban, akkor viszont szinte minden hétvégén swingerezik. Más túrázni jár, kártyázik vagy csocsózik a haverokkal, ő szexre vadászik egy swingerklubban.

„Azt kapom, amit igénylek”

Forrás:
iStock

„Szinte kisfiú korom óta izgat a szex. Tudom-tudom, mindenkit, de azt hiszem, engem talán egy kicsit jobban, mint az átlagot. És szeretem is a változatos szexet. Hamar bele tudok unni a párkapcsolaton belüli együttlétbe. Mert a szexben nemcsak a variálható pózok izgatnak, csoki a hason, nyalakodás itt-ott, szex a liftben, a parkban, a vonaton, hanem a MÁSIK partner, az ÚJ partner. Akár egyszerre több is. Izgat a fiatal nő, a nem túl fiatal nő, az érett nő. A vörös, a szőke, a rövid hajú. Izgat a kis mellű nő, az óriásmellű nő, a molett nő és a sportos testű nő is. Izgat, ahogy mások szexelnek. Akkor is, ha nem szállok be, hanem a körön kívül maradva önkielégítek.

Hol lehetne máshol megélni az ennyire eltérő, sokszor szélsőséges vágyaimat, ha nem egy swingerklubban?

Vadászhatnék nőkre akár szórakozóhelyen is, de ott egyszerre legfeljebb egyet, max kettőt lehet egy este megszerezni. Ha meg lehet. És most őszinte leszek, sokkal több pénzbe kerül szórakozóhelyre járni, italt fizetni számolatlanul, belépőket, tenni a szépet.

A swingerklub fix áras – olyan 15-20 ezer forintból megúszom az éjszakát, és ebben már benne van az italfogyasztás, a harapnivaló is. És persze a nők, a látvány, a megélhető szex is. Mert sokszor ‘sikerül’ a vadászat. Nemcsak nézelődöm, hanem aktívan beszállok, beszállhatok a buliba. Úgy általában tetszem a csajoknak, a középkorú nők meg egyenesen buknak rám. Talán a kisfiús arcom miatt. Össze tudnám számolni a két kezemen, hogy az elmúlt évek alatt hányszor maradtam körön kívül.”

„Hamar ráéreztem, hol jó a ‘törzsközönség’”

„Hogy bukkantam rá? Nem kellett keresgélnem a lehetőséget, alig vártam, hogy Budapestre költözzek. Figyeltem a hirdetéseket. Kipróbáltam több klubot is. Hamar ráéreztem, hol jó a ‘törzsközönség’ felhozatala, hol túlzsúfolt a hely – mert az se jó, ha mozdulni se lehet, az azért már nyomasztó tud lenni egy pasinak is. De azt is hamar észrevettem, hol kevés a nő. Oda minek menjek? Olyan helyek váltak a kedvenceimmé, ahol klasszak a nők, és klasszak a pasik is. Lelombozó tud ám lenni, ha valami ordenáré pasi dönget a szemed láttára valami bombázót, és te éppen nem szállhatsz be, de szerencsére van olyan hely, ahol úgy általában a pasifelhozatal is jó.

Nekem az is fontos volt, hogy a hely kulturált legyen, nagyon tiszta, és legyen jó a zene, ne sajnálják a piát és a harapnivalót se. Van ilyen is, olyan is. A jó helyekre könnyű rászokni.

Én havonta olyan 40-60 ezer forintot szánok erre. Van, amikor kevesebbet, van, amikor – főleg, ha nincs kapcsolatom – többet is. Akkor megyek péntek este meg szombat este is. Nem sajnálom erre a pénzt. Feltölt energiával a szex. A látvány is, meg annak az egésznek a hangulata.

Persze meg kellett tanulnom a játékszabályokat nekem is: egy pillantásból, egy mozdulatból kell érteni. És mindig a nő dönt. Közel enged vagy távol tart. Befogad engem is a játékba, vagy nem. Nincs tolakodás, nincs erőszakoskodás, mert hamar ajtón kívül találja magát az ember. Sőt híre megy, máshova se engedik be, ha túllép a határokon.”

„Kicsit pofátlankodni azért szabad”

Forrás:
iStock

„Hogyan tudhatnám meg, hogy kell-e az érintésem, az én ízem, ha nem ‘nyúlok oda’ a nőhöz. Nem simogatom meg a lábát, a mellét, a száját. Ha nem hajolok közel hozzá. Csak ismétlem: figyelni kell nagyon. Ha nem söpri le a kezem, ha nem fordítja el a fejét, ha ‘visszaérint’, akkor szabad a pálya akkor is, ha éppen egy másik partnerrel is együtt van, én meg csatlakozom. Harmadiknak, vagy akár negyediknek is. Na bumm! És akkor mi van?

Ha udvarlással, közös piálással indul a szex, akkor nyilván könnyebb. Ha együtt bólintunk rá a szexre és húzódunk félre vagy éppen nem húzódunk félre (mert néha éppen ez a lényeg, hogy lássanak minket), nos, akkor könnyebb értelmezni a dolgot. Nem kell ‘nyúlkálni’ nekem. Nyúlkál más. Ha az aktuális női partner engedi. De persze ő meg figyel arra is, hogy ez nekem belefér, vagy sem, ha azt érzi, most inkább csak kettes a menet, és éppen elég, ha van nézőközönség, akkor ezt jelzi – de a nő jelzi – a kívül levőknek, akiknek érteni kell a dolgot.

Nem olyan bonyolult ám, mint ahogy hangzik, hamar bele lehet jönni a dologba… a villamoson se ülünk egymás ölébe, és ha lehet, tiszteletben tartjuk a másik ember határait. Itt is ugyanez a helyzet, csak sokkal izgalmasabb a végkifejlet, mint a villamoson.”

„Csak egyszer rémültem meg”

„Megnyugtatlak: nem félek a fertőzésektől. Gumiban megy az aktus. Mindig, minden alkalommal. Miben fertőződnék meg? A medencében? Szerintem nem nagyobb a fertőzésveszély, mint bármely közfürdőben.

A szám? Hogy orálisan védekezem-e? Nem, én nem védekezem, de látom, hogy mások igen. Használnak puncifóliát. Én nem szeretem. Szerintem aki ilyen helyre jár, az átlagosnál sokkal igényesebb az intim egészségére. Pont a gyakori partnerváltás miatt, a sok partner miatt. Én még nem láttam swingerklubban herpeszes, hólyagos ajkat.

Különben is, egész életemben egyszer rémültem meg csupán, hogy elkaptam valamit. De az még a swingerezés előtt volt.

Akkor teljesen kivizsgáltattam magam, és teljesen negatív volt minden lelet. Szerintem most is az. Egészséges vagyok, és az is maradok.”

Ajánlott cikkek