Egyéb kategória

10 ok, amiért örüljetek, hogy a lánytestvéretek a legjobb barátnőtök

Testvér nélkül szinte nem is élet az élet, főleg, ha a tesótok a barátotok is. Ismerős az érzés, amikor azt kérdezitek magatoktól, miért nem egy családba születtetek a legjobb barátnőtökkel? Pedig van ilyen.
vous - 2015.12.13.
10 ok, amiért örüljetek, hogy a lánytestvéretek a legjobb barátnőtök

Arról már írtunk nektek, miért jó, ha fiútestvéretek van, és arról is meséltek a VOUS-lányok, milyen lenne, ha nem lenne testvérük. Most pedig következzenek a lánytesók!

Amikor kicsik voltatok, lehet, hogy a húgotok ellopta a kedvenc játékaitokat, a ti ajándékotoknak jobban örült, mint a sajátjának, és lehet, hogy sok bosszúságot okozott nektek, mikor eltörte a kedvenc Barbie babátok lábát. Bármi történt, felnőttként már ti is biztosan tudjátok, milyen jó dolog, ha az embernek van testvére. Főleg, ha az a testvér lány, és az évek múlásával barátnők is lettetek.

Éppen ezért hoztam nektek egy csomó érvet, amivel bebizonyítom, hogy nincs is jobb annál, ha a lánytesótok a legjobb barátnőtök!

Mindig van mit mondanotok egymásnak


Hiába nincs már pasi téma, vagy tudtatok le minden divattal kapcsolatos hírt egy beszélgetés során, a családi dolgok mindig terítékre kerülhetnek. Komolyan, ti el tudjátok képzelni, hogy nincs közös témátok azzal az emberrel, akit egész életetekben ismertetek?

Forrás:
Pixabay

Nem kell lenyűgözni egymást


Minek?! Hiszen a testvéretek látott már titeket a legjobb és legrosszabb pillanataitokban, nem kell álarcot felhúzva jókedvűnek mutatnotok magatokat, ha legbelül épp darabokra hullotok. Látott titeket szétsírt sminkkel, szőrös lábbal, egyszerűen mindenhogy. És ezekkel együtt pont ugyanúgy szeret, ahogy mindig is tette.

Az ő tanácsai a mindig mérvadóak

Az előző pontra visszatekintve, ez bizony teljesen így van. Mivel ő ismer titeket a legjobban, ezért biztosra vehetitek, hogy tényleg a ti érdekeiteket nézi, és őszintén megmondja azt is, amit nem akartok hallani.

Valószínűleg minden embert ismer, akiket ti is


Közös barátok, közös bulik, közös ismerősök. Idetartoznak a fura rokonok, a gyerekkori szomszédok és mindenki, akivel találkoztatok életetek során. És igen, azt is ismerik, aki negyedikben összetörte a szíveteket.

Kölcsönkérni valamit nem nagy dolog


A legtöbb esetben már meg sem kérdezitek, kölcsönvehettek-e valamit, hiszen a válasz úgyis mindig igen. Mert milyen jó is az, hogy ő megvette a fekete felsőt, ti meg a fehéret, és cserélgethetitek kedvetek szerint. Ti vagytok a tudatos vásárlás mintapéldányai!

Egy egész életre elegendő viccgyűjteményetek van


Igen, főleg a szüleitekről és a rokonokról. Ez egy olyan szoros kapcsolat, ahol már elég ránéznetek a tesótokra, és tudjátok, mire gondol a másik.

Forrás:
giphy.com

Senki nem érti úgy a szüleiteket, mint ő

Szóval, ha összevesztek anyukátokkal, a testvéretek pontosan tudja, min mentek épp keresztül. Neki nem kell elmagyarázni, milyen érzés, amikor a szüleitek lelki terrort alkalmazva napokig nem szólnak hozzátok, pontosan ismeri a helyzetet.

Örök megmentő


A kínos helyzetekben vagy anyagi szűkösségben a testvéretek az első, akitől segítséget kértek, aki önzetlenül segíteni is fog.

Mindig szeretni fogjátok egymást


A barátnők összeveszhetnek a pasikon, meg is sértődhetnek egymásra egy életre, ha komoly dologról van szó. Viszont a lánytestvérek arra vannak kárhoztatva, hogy egy családként békességben éljék mindennapjaikat. Összeveszni össze lehet, de a testvérek mindig kibékülnek. És igen, ti mindig ugyanúgy fogjátok szeretni egymást!

Semmi nem állhat közétek. 
Se veszekedés, se pasi, se egy harmadik akárki, egyszerűen senki. Ezzel pedig pontosan tisztában is vagytok.

Ajánlott cikkek