Egyéb kategória

Tuti ajándéktippek apukáknak a fa alá!

Tény, pasiknak mindig nehezebb ajándékot venni, hiszen a nők annyi mindent szeretnek, szinte tobzódunk a sok lehetőségben, ott inkább a szűkítés a nehéz: vajon melyiknek örülne a legjobban a barátnőnk, anyukánk? De mi lesz az apákkal? Borotvahab, after shave, parfüm, és kész? Ne adjuk fel ilyen hamar!
vous - 2015.12.12.
Tuti ajándéktippek apukáknak a fa alá!

Az évekkel előrehaladva egyre nehezebb a dolgunk: mindene megvan, megveszi magának, ami kell, parfümöt pont most vett, tavaly meg ellőttük a papucsot. Horgászfelszerelést kapott – idén mi legyen? Pedig igazán szeretnétek a kedvébe járni, hiszen az apukák a cinkostársatok, ti vagytok a szeme fénye, ő ismeri a tökéletes konty titkát, hát az a minimum, hogy igazán meglepitek valamivel. Hoztam is nektek néhány inspirációt, ötletet.

Egyedi bögre kávéfüggő apáknak

Hogy ha ránéz, akkor ti jussatok az eszébe. Kinek ne esne jól elolvasni nap mint nap, hogy az otthon ott van, ahol apa is ott van? 🙂

Kispárna

Tudjuk, hogy az apák imádnak kispárnával aludni, jól összegyűrik, gyömöszölik, halljuk is eleget anyánktól, hogy vasalóval sem lehetne a párna régi állapotát visszahozni. Vegyetek hát neki egy puha párnát, ám a huzatát díszítse valamilyen személyre szóló üzenet vagy kép, amit csak ti értetek. Valószínű, hogy ezek után ez a kispárna hamarabb kilapul majd, mivel nagyobb szeretettel fogja ölelgetni. 🙂

Apja lánya póló

Legyen páros pólótok egy találó grafikával, szöveggel, de az is szuper ajándék, ha ő kap olyan pólót, amire a kedvenc szavajárását nyomtatjátok. Garantált a derűs karácsonyi este vele!

Családi fotóalbum

Akár egy képet adtok magatokról vagy a családról, biztos, hogy örülni fog neki. Az idő múlik, ti is változtok, dokumentáljatok minden fontos pillanatot. Akár albumot is készíthettek neki a közös apa-lánya pillanatokkal, biztosan megolvad tőle a szíve…

Levél apának

Legalább egyszer minden lánynak kell írnia egy őszinte, szívből jövő levelet az apukájának (vagy anyukájának). Nem lehet elégszer elmondani, mit szerettek benne, miért, mit tanultatok tőle és raktatok el a saját batyutokba. Higgyétek el, egy apa is felteszi magának a kérdést, hogy jó munkát végzett-e apukátokként. Oszlassátok el a tévhiteiket, dicsérjétek és szeressétek hosszú sorokon keresztül!

Ötletes lehet az is, ha kinyomtatjátok és bekereteztetitek, mintha egy szinonima- vagy értelmező szótár egy bekezdése lenne, hogy mit jelent számotokra az apukátok, milyen szerepet tölt be az életetekben.

Barkácskészlet

Apa garázsába, műhelyébe biztos, hogy kell valamilyen újabb barkácseszköz, és ezt ti biztosan tudjátok is, ha olyan apás lányok voltatok, mint Mariann, aki apukájával együtt fúrt-faragott, szerelt.

Retró dolgok

Bármi, amiért apukátok rajongott fiatalkorában: együttes, ruha, gitár. Egy régi emlékdarab beszerzése a múltból és a fa alá csempészése tuti múltba révedő tekintetet kölcsönöz apukátoknak. Puhatolózzatok anyukátoknál, biztos tud mesélni néhány sztorit!

Nálatok mi volt a legötletesebb ajándék, aminek örült az apukátok?

Ajánlott cikkek