Egyéb kategória

Ezeket a karácsonyi lakásdekorációs tippeket imádni fogjátok!

Javában tombol a városokban a karácsonyi láz, gyönyörű kirakatok, rengeteg ajándékötlet és tipp kering ünnepi témában az interneten. Ha a szívetek-lelketek már a karácsony fényében várja december 24-ét, akkor itt az ideje, hogy a lakásotok is alkalomhoz illő dekorációban ússzon.
vous - 2015.12.12.
Ezeket a karácsonyi lakásdekorációs tippeket imádni fogjátok!

Minden évben eltervezem, hogy na majd most. Már a bakancslistámon is helyet kapott. Aztán azon kapom magam, már a szilveszter is eltelt, a fát is leszedtük, a házat meg kicsit sem dekoráltam ki. Talán majd jövőre…

Ismerős gondolatok, ugye? Nyugtassatok meg, hogy nem vagyok egyedül ezzel a minden évben megújuló harccal, hogy karácsonyi hangulatot varázsoljak az otthonomba. Persze a lakásdekorálás mára szinte új fogalmat nyert. Szinte bármiből ötletes díszeket, dekorációs kellékeket készíthettek. Ehhez pedig semmi másra nincs szükségetek, csak egy kis inspirációra.

A nappaliba három csillogós mécses, a fürdőszobába egy mézeskalács-illatú füstölő, a konyhába pár apróság, és egyből más hangulatúvá vált a lakásotok. Hoztam nektek videókat, amiknek a segítségével ti is elsajátíthattok néhány praktikát!

Még mindig nem elég? Inspirálódjatok ezekkel a meseszép képekkel!

Ajánlott cikkek