Egyéb kategória

A legrosszabb indokok szakításra, ha nem tudtok dönteni!

Egy párkapcsolat sosem egyszerű, de ha jól csináljuk, akkor a legjobb része lehet az életünknek. Azokat a jelzéseket is nehéz meglátni, amik azt sugallják, jobb lenne véget vetni a kapcsolatnak.
vous - 2015.12.20.
A legrosszabb indokok szakításra, ha nem tudtok dönteni!

Ezzel persze semmi újat nem mondtam, de biztos ti is belefutottatok már olyan szakítási indokokba, amiket csak a filmekben hall az ember, annyira abszurdak. Ezek leginkább csak kifogások. De van, amikor mi magunk gondoljuk úgy, hogy pontot kellene tenni a kapcsolat végére. Mert nem vagyunk boldogok, mert túl különbözőek vagyunk, stb. Összegyűjtöttem pár olyan indokot, ami talán nem is igazi ok az elválásra, pusztán csak változásra lenne szükség a kapcsolatban. Szóval, ha ezeket érzitek, gondoljátok át még egyszer a szakítást.

Idő

A dolgozó embereknek sosincs annyi ideje a párkapcsolatra, amennyit az igényelne. Ez az élet rendje. Az, hogy nincs elég időtök egymásra, csupán egy ürügy. Hallottátok már azt a mondást, hogy:

az embernek arra van ideje, amire időt szeretne szánni?

Ez teljes mértékben igaz is. Ha szeretnétek megmenteni a kapcsolatotokat, akkor szánjatok rá időt!

Forrás:
GIPHY

Idegesít a másik

Ha hosszú ideje együtt vagytok valakivel, netán együtt is éltek, bizony minden intim dolgát ismeritek a másiknak, és ezek nem mindig szépek. Ismeritek a nyűgjeit, hisztijeit. Ha valakivel azért akartok szakítani, mert idegesítőek a szokásai, gondoljatok arra, hogy egy másik embernek szintén lesznek nyűgjei, nem is beszélve arról, hogy nektek is megvannak a saját háklijaitok.

Nem vagytok mindig boldogok

Minden kapcsolatban eljön az a pillanat, amikor felmerül a szakítás gondolata. Mert összevesztetek, és nehezen megy a kibékülés, vagy mert nem vagytok boldogok. Ne feledjétek, a saját boldogságotokról csakis ti dönthettek, ennek semmi köze a partneretekhez, maximum megkönnyítheti a boldogság elérését. Ha nem vagytok boldogok, legelőször magatokban keressétek a hibát, ne a kedvesetekben.

Forrás:
GIPHY

Valaki megtetszik nektek vagy a kedveseteknek

Attól, hogy jártok, nem ti lesztek az utolsó két ember a földön. Más szép emberek mindig lesznek körülöttetek. Megcsodálni őket és egészséges távolságból elismerni a „tehetségüket” még nem megcsalás. Ettől nem fog kevésbé kívánni és szeretni. Ennek semmi köze az érzésekhez.

Forrás:
GIPHY
Ajánlott cikkek