Egyéb kategória

Varázsoljatok magatoknak cicaszemet tusvonal nélkül!

Hányszor, de hányszor vesződünk reggelente azzal a bizonyos tusvonallal, mert bonyolult, és sokszor nem sikerül, majd jön a bosszankodás, de cicaszem sehol.

vous - 2015.12.18.
Varázsoljatok magatoknak cicaszemet tusvonal nélkül!

Ehhez szeretnék most nektek egy tippet adni. Cicaszemetek úgy is lehet, hogy nem húzzátok meg a legendás tusvonalat. Szerencsések vagytok, ha eleve olyan szemformával rendelkeztek, ami hasonlít a macskákéhoz, de legtöbbünknek átlagos szemünk van, ami önmagában nem cicaszem. Sajnos. Ám mutatok nektek egy nagyon egyszerű trükköt, amivel tusvonal megrajzolása nélkül lehet szépen kontúrozott szemetek.

Amire szükségetek lesz, egy szemceruza és egy szempillaspirál. A trükk lényege, hogy a felső vízvonalat, vagyis a szempillátok tövét a szemceruzával kihúzzátok. Tudom, elsőre kicsit horrorisztikusnak tűnik, de megéri a „szenvedést”. Gyakoroljatok sokat, és legyetek óvatosak, nehogy megszúrjátok a szemeteket. A várt hatás pedig nem marad el. Mivel a fehér vízvonal immár fekete lesz, a szemetek kap egy enyhe kontúrt, a szempillaspirál segítségével pedig megkoronázzuk a cicás hatást. Ráadásul maximum 10 perc alatt megvagytok a hétköznapi sminkkel.

Itt egy kis segítség a felső vízvonal megrajzolásához!

Objektum doboz

Ha pedig mégis a tökéletes cicaszem receptjére vagytok kíváncsiak, itt találjátok!

Próbáljátok ki, és írjátok meg, hogy tetszett!

Ajánlott cikkek