Egy doboz, amiben különleges ékszer vár rátok

Egy doboz, amiben különleges ékszer vár rátok

A karácsony közeledtével, ha biztosra akarunk menni, a legegyszerűbb valamilyen ékszert adni ajándékba anyukánknak, barátnőnknek és szinte minden nőnek. Pláne, ha ez egy nőies dobozban található számos más szuper meglepetéssel együtt! Ismerjétek meg a Norie boxot, amivel egyedi panyizsuzsi ékszerekhez is hozzájuthattok!

Panyi Zsuzsival Újratervező anyukák sorozatunk kapcsán beszélgettünk otthon töltött évekről, családról, karrierről, amikor elárulta, ékszereit kezdetben csak hobbiból készítette a barátainak. A vállalkozás beindult, Zsuzsi pedig azóta is tervezi különleges, egyedi üvegékszereit, amibe néha a gyerekei is beleszólnak.

A nagyfiamnak köszönhetem például a patrióta kollekciót. Egyszer készítettem egy csíkos ékszert a francia zászló színeiből, és megkérdezte, miért nem csinálok magyar zászlót. Csináltam, és ez lett a patrióta kollekció!

– mesélte Zsuzsi. Ha kíváncsiak vagytok a teljes interjúra, ide kattintva elolvashatjátok.

Ti is beleszerettetek a gyönyörű panyizsuzsi ékszerekbe? Nem kell mást tennetek, mint bíznotok a szerencsében, ugyanis Takács Nóra különleges karácsonyi ajándékdobozában lehet, hogy ezt is megtaláljátok.

Forrás:
Anna Kerepeczki

Kedvet kaptatok a zsákbamacskához? Ide kattintva ti is megrendelhetitek a szupercsajos Norie boxot!

Nyerjetek Norie boxot!

ADVENTI MEGLEPETÉSÖZÖN - December 15.Sziasztok Jónők!Egy NORIE-BOX meglepetés dobozt lehet ma nyerni, melyről bővebb...

Szerző: Hogyan legyek jó nő?2015. december 14.