Egyéb kategória

Megvan a tökéletes smink titka!

Sminkelni ma már bárhonnan, bármikor megtanulhat az ember. A számos szakember segítségén kívül megannyi kezdő kínál az interneten tutorial videókat, amikből a legkevésbé hozzáértő emberek is elleshetnek egy-két technikát. Pedig a szép smink alapja a szép bőr, amit nem is akárhogyan érhetünk el!
vous - 2015.12.17.
Megvan a tökéletes smink titka!

A tökéletes smink alapja a szép, ápolt bőr, hiszen lehet akármilyen gyönyörű egy jól kisminkelt szem, ha a bőrünk közel sem makulátlan. A boltok polcain található arcápolási termékek közül nem győz az ember válogatni, pedig a legegyszerűbb, ha a konyhánk tájékán nézünk szét és remélünk segítséget.

Íme néhány otthoni arcápolási tipp a VOUS-lányoktól

  • Kata, aki a salesrészlegünkön segíti a munkánkat, a fekete szappanra esküszik, és a bőre is őt igazolja.
  • Sminkesünk, Detti mézből, barna cukorból és citromléből készít magának arcradírt, emellé pedig levendulát tesz az ágya mellé vagy épp keveri kedvenc arckrémébe, amitől másnapra garantáltan kisimult lesz a bőre.
  • Van, aki a dióolajra esküszik, már ami az arcápolást illeti. De Eszter, a főszerkesztőnk a jó öreg „uborkaszelet a szemre”-módszert sem veti meg. A táskákat garantáltan eltünteti, a szuper érzésről nem is beszélve.
  • Szerkesztőnk és egyben szerzőnk, Tini szerint a kókuszzsír csodákra képes arcra és dekoltázsra kenve.
  • „Méz a pattanásra!” – kiáltott fel grafikusunk, Panka, aki szerint a medvék kedvenc csemegéje egy-két nap alatt eltünteti és meggyógyítja a pattanás okozta sebeket. Továbbá gyakran használ olívaolajat a napégette bőrre és almaecetet bőrtisztítóként.
  • Mariann pedig, aki Marokkóban élt öt évig, az E-vitaminban gazdag argánolajat veti be a dekoltázsára és a kiszáradt bőrfelületekre.

Forrás:
Hámori Zsófia

Ha végeztünk a napi rituáléval, jöhet is a smink! Ide kattintva ismerjétek meg kedvenc termékeinket, amik ugyanolyan elengedhetetlenek a tökéletes sminkhez, mint a szép bőr!

Nyerjetek ma is szuper ajándékot!

ADVENTI MEGLEPETÉSÖZÖN – December 17.Sziasztok Jónők!Mára is csodás ajándékot hoztam, köszönet érte az Estée Lauder…

Szerző: Hogyan legyek jó nő?2015. december 16.

Ajánlott cikkek