Egyéb kategória

Egy ruhadarab a végtelen lábakért – Klasszikus összeállítások, ahogy még sosem láttátok őket

A szerkesztőségben mindig új ötleteken törjük a fejünket, folyamatosan megy az ötletelés, hogy hogyan tudunk újra és újra meglepni benneteket. Ezúttal úgy döntöttünk, összeszedünk néhány klasszikus sziluettet, ollót ragadunk, és nyakunkba vesszük a várost. A ruháinkat így sajátos mintákkal láttuk el. Próbáljátok ki ti is! Így nemcsak sétáltok egy nagyot, de garantáltan nagyon jól fogtok szórakozni.

vous - 2015.12.20.
Egy ruhadarab a végtelen lábakért – Klasszikus összeállítások, ahogy még sosem láttátok őket

Ezeket a sziluetteket használtuk fel a körutunk során:

Nadrág? Akkor trapéz!

A trapéznadrág hol nagyobb hangsúlyt kap a divatban, hol hátrébb húzódik. De igazi klasszikus, amit bármikor előhúzhatunk, ha laza eleganciával szeretnénk hódítani. A legtöbb testalkathoz passzol. A legcsinosabb hatást akkor érhetjük el, ha felül szűkebb felsőrésszel kombináljuk.

Forrás:
Hámori Zsófia

Darázsderék egy szoknyától

Nagyon kedvelt fazon, a felsőrész jól hangsúlyozza a melleket, a bővülő körszoknya pedig igazán bájos megjelenést kölcsönöz a viselőjének. Ez a szoknyafazon karcsúvá, kecsessé teszi az alakot és kiemeli a derékvonalat.

Forrás:
Hámori Zsófia

Izgalmas darab egyszerűen

Ezt az egyszerű fazont bármilyen évszakban viselhetitek. Egyszerűsége és testre simuló fazonja miatt tökéletesen kombinálható hatásosabb ruhadarabokkal, feltűnő, izgalmas szabású kabátokkal.

Forrás:
Molnár Anikó

A végtelen lábakért

Ez a modern hatású sziluett kihangsúlyozza a test vonalait, a magasított nadrág a rövid pulóverrel pedig megnyújtja az alakot és hosszítja a lábakat. A hatást egy magas sarkúval tudjátok még inkább fokozni.

Forrás:
Molnár Anikó
Ajánlott cikkek