Világ

Ezekkel az őrülten szexi jógázó pasikkal nem tudunk betelni!

Valamiért elterjedt az a nézet, hogy a jóga a nők sportja. Pedig ez elég előítéletes hozzáállás, mert a jóga sem olyan tinglitangli műfaj, mint amilyennek látszik. Most hoztunk is nektek néhány szuperhelyes férfit, akik szintén ennek a mozgásformának a megszállottjai.
vous - 2015.12.21.
Ezekkel az őrülten szexi jógázó pasikkal nem tudunk betelni!

A pilatesről már írtam nektek, hogy mennyire komoly harcokat kell folytatni az izmaitokkal az óra során. Arról is elterjedt ugyan az a nézet, hogy a nők gyakorolják többnyire, pedig ott is vannak ám pasik. Igaz, mi is eddig csak nőkről írtunk, ha jógáról volt szó, de most hoztam nektek jógázó pasikat is!

Mielőtt elkezditek nézegetni őket, üljetek le inkább. Mert ez el fog tartani egy darabig. Azok az IZMOK, azok a TESTEK! Húúú!

“In the beginner's mind there are many possibilities; in the experts mind, there are few.” ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ For me especially as a teacher it's always been helpful to have a beginners mind because it keeps you humble and open to new ideas, new styles and new tips. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ As soon as you start to identify yourself as an expert you are so limited, so narrow minded. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Yes it's a ok to be an expert we need them in society. But having that beginners mind that is innocent of expectations and judgment and full of wonder and amazement is so powerful.

jonah kest (@kestyoga) által közzétett fénykép,