Képeslap az ajándékok mellé a meseszép ünnepért – A VOUS-lányok karácsonyi ajándéka nektek

Képeslap az ajándékok mellé a meseszép ünnepért – A VOUS-lányok karácsonyi ajándéka nektek

"A karácsony akkor szép, ha fehér hóba lép" – szól a vers. Lehet, hogy idén nem kapunk karácsonyra havat, de az ünnepet amúgy sem a lakásban felaggatott fényfüzérek száma, a csizma alatt ropogó fehérség vagy a megsütött sütemények mennyisége teszi szebbé vagy jobbá. Az ünnepet ti teremtitek – a szívetekben.

Legyen olyan az ünnep, amilyennek ti szeretnétek. Ha arra vágytok, adjatok idén kézzel készült ajándékot. Néhány különleges, általatok összeállított fűszerkeveréknek, finomságnak vagy kézzel írt receptes füzetnek mindenki örül. Az is lehet, hogy idén alternatív ötletként nem ajándékoztok tárgyakat, csak együtt töltött időt: társasoztok egyet, elmentek kirándulni, vagy elutaztok valahova. Egyedül akár. Vagy a barátnőkkel. Mert ki mondta, hogy nem tehetitek meg, hogy a választott családtagjaitokkal legyetek együtt? Aztán majd jövőre megint a szülőkkel és a testvérekkel – ahogy korábban is.

Amit pedig mi adunk: egy gyönyörű képeslap grafikusunktól, Cséfalvay Fannytól. Mentsétek le a képet, nyomtassátok ki, írjatok rá szívhezszóló üzenetet, és tegyétek a fa alá, vagy küldjétek haza onnan, ahol teleltek.

Boldog karácsonyt, kedves VOUS-olvasók! <3

Forrás:
Cséfalvay Fanny