Egyéb kategória

Ezeket az eseményeket utáltuk a legjobban 2015-ben

2015 számunkra nagyon fontos év. Júniusban indult a VOUS, így ez az év nekünk életünk végéig kedves lesz. Azonban sokszor írtunk nektek olyan dolgokról, amikkel nem értettünk egyet, és amik jobb, ha 2016-ra csak rossz emlékek maradnak.
vous - 2015.12.26.
Ezeket az eseményeket utáltuk a legjobban 2015-ben

2015-ben számos megrázó esemény történt. Január 17-én a Charlie Hebdo szerkesztőségére mért támadás, majd november 13-án az összehangolt terrorcselekmények Párizs utcáin. Sok ember értelmetlen halála után mi is értetlenül álltunk az események előtt.

Nekünk, junior szerzőknek pedig különösen furcsa volt. Éppen hogy belecsöppentünk a szavak világába, és máris egy olyan hírbe botlottunk, amit külső szemlélőként is nehéz átélni, nemhogy objektíven írni róla. Szóval a 2015-ös évet sajnos meghatározták a terrorcselekmények.

Hogy egy kicsit vidámabb dologról írjak nektek, összeszedtem, mik történtek még idén, amik kiakasztották és meghökkentették a VOUS-lányokat.

Megszületett a második West–Kardashian-baba

Persze ez önmagában örömhír, de a kis csöppség neve határozottan sokkolta a rajongókat, és már nem tagadom, minket is. Saint West, azaz Szent Nyugat. Ööö… Aha!

A 2016-os Gucci kollekció

Nem hittünk a szemünknek, amikor megláttuk, hogy az egyébként helyes szupermodell srácok nőnek öltözve, szinte nőként vonultak végig a kifutón. Ha tényleg ilyen lesz a Gucci 2016-ban, akkor köszönjük, inkább maradunk a H&M-nél.

Forrás:
AFP/Europress fotóügynökség

Miley Cyrus önkielégítése

Igen! Mindenki csinálja, azonban otthon, a négy fal között. Ehhez senkinek semmi köze. Miley nyilván ezt nem így gondolta, és a világ szeme láttára nyúlt magához. Nem, ezzel határozottan nem értünk egyet.

Borzasztóan nézünk ki, miközben…

Bizony, rá kellett jönnünk, hogy egyes hétköznapi tevékenységek közben borzalmasan nézünk ki. Igyekezzünk ezeket elhagyni 2016-ban.

Mesehősök, akik valójában nem is azok, akiknek képzeljük őket

Ezt volt talán a legnehezebb feldolgozni. Gondoltátok volna, hogy a cuki Mort a Madagaszkár pingvinjeiből nem is egy aranyos makimajom?

Forrás:
Youtube
Ajánlott cikkek