Egyéb kategória

Ismerjétek meg a nők csodaorvosságát: a tőzegáfonyát!

Az áfonyákat gyakran összekeverik, és a joghurtos poharakon látható lila áfonyára gondolnak a legtöbben. Pedig az áfonyák családja nem kicsi, van ott többféle rokon is, akikről érdemes tudnotok!
vous - 2015.12.28.
Ismerjétek meg a nők csodaorvosságát: a tőzegáfonyát!

Az áfonyáról már írtunk nektek, és még a vörös áfonyára is javasolt Detti egy isteni, szépítő százfűlé főzetet. Ám a tőzegáfonya kimaradt a sorból, pedig az a nők csodabogyója, ha a felfázásról van szó. Igaz, lassan már komolyan elgondolkoztató, hogy a nők kilószámra vásárolják, lehet, hogy csak placebo az egész? Tény, a felfázás elég fájdalmas tud lenni, Tini jól körbejárta szakértővel a témát, és felhívták a figyelmet arra, hogy nem jó elodázni a problémát, könnyen szövődmények alakulhatnak ki, ha nem kezelitek!

Forrás:
pixabay

Itt fontos megjegyezni, hogy a tőzegáfonya enyhíti a tüneteket, és segít a szervezetnek tisztulni baktériumölő hatása miatt. Tehát kiegészítő kezelésnek szuper ötlet tőzegáfonyát enni, akár nyersen, akár kapszula formájában, vagy pedig teát iszogatni belőle néhány csészével. Azonban orvoshoz mindenképpen el kell mennetek!

Ennyiből is kiderült hát, hogy a tőzegáfonya fő profilja valóban a húgyúti problémák megelőzése, tünetek, fájdalmak enyhítése, de még a vizeletet is szagtalanítja, ám magas antioxidáns-tartalma miatt még számos más pozitív hatása is van!

  • Védi a szívet és az ereket.
  • Infarktus megelőzésében segít, de infarktus után is segít regenerálódni.
  • Egészségmegőrző hatású.
  • Védi a szemeket, élesíti a látást.
  • Lázas megbetegedések esetén aktivizálja az immunsejteket.
  • Vértisztító, ezáltal a bőrt is tisztítja, az emésztést is segíti.
  • Javítja a májfunkciót.

Úgyhogy irány a piac, szerezzetek be sok-sok tőzegáfonyát!

Még több hasznos cikket az egészséges életmódról pedig a Még idén!-es cikkeink között olvasgathattok!

Ajánlott cikkek