Trend

5 érv, hogy frufruval hódítsatok az új évben

Az új év már itt van az utca végén, és arra készül, hogy felrázza a sérótokat – persze csak ha hagyjátok neki. Azonban hoztam pár érvet, hogy tutira engedjetek az új haj, egészen pontosan a frufru csábításának.

vous - 2015.12.29.
5 érv, hogy frufruval hódítsatok az új évben

Már próbáltalak titeket inspirálni, milyen hajtrendeket próbáljatok ki 2016-ban, és az én kedvencem mind közül a frufru volt. Bár Kitti világgá szaladna tőle, szerintem még mindig iszonyú trendi és szexi. Sőt, én is gondolkozom azon, hogy újra frufrut vágatok magamnak, szóval veletek együtt most saját magamat is győzködöm, hogy az új év alkalmából újítsak egy kicsit a hajamon.

Gyorsabban nő a hajatok

Ha frufrut vágattok, észre fogjátok venni, hogy hamarabb megnő majd a hajatok. Ennek nagyon egyszerű magyarázata van. Sokszor elég csak a frufrutokat felfrissíteni, nem kell megmosni az egész hajat, ezáltal nem lesz annyiszor igénybe véve, így szépen tud növekedni. Kössétek lófarokba, és csak a frufrut mossátok meg!

Forrás:
giphy.com

Új trükkök

Ha frufrutok van, akkor meg kell tanulnotok bánni vele. Ki kell tapasztalni, hogyan szárítsátok be, hogyan vasaljátok ki, és mi van azokon a napokon, amikor nem akartok frufrut. Ezek nagyon izgalmas dolgok, kísérletezzetek bátran!

Forrás:
giphy.com

Megannyi variáció

Oldalra fésülhetitek, feltűzhetitek, vagy akár középen szétválaszthatjátok, rossz megoldás nincs, a lehetőségek száma végtelen.

Forrás:
giphy.com

Szemöldök kiemelése

Ha gyönyörű szemöldökötök van, akkor vágassatok baby-frufrut, hogy kilátszódjanak a haj alól, így kap az arcotok egy szép keretet. Egy próbát megér!

Forrás:
giphy.com

A tény, hogy meg fog nőni

Bár a frufru a legszórakoztatóbb és legvagányabb dolog lesz 2016-ban, ha nem szeretitek, akkor sem kell aggódni, hiszen visszanő, így szinte semmi kockázata nincs!

Ajánlott cikkek