Egyéb kategória

Vicces illusztrációk a macskás gazdik mindennapjairól

Nem tudjuk elégszer elmondani, mennyire odavagyunk a macskákért. Cicát tartani teljesen más, mint egy kutya, vagy bármilyen más állat gazdijának lenni. A következő illusztrációkból minden kiderül, annyi szent!
vous - 2015.12.29.
Vicces illusztrációk a macskás gazdik mindennapjairól

Sokan nem szeretik a macskákat, mert karmolnak és hullajtják a szőrüket. Nos, az én macskám tízéves, és még soha életemben nem karmolt meg, a szőrükkel meg aztán tényleg nem tudnak mit kezdeni, ahogy mi sem a kihullott hajszálainkkal. Ők is pontosan olyan egyediek, mint az emberek, mindegyiknek más a személyisége, így ostobaság lenne általánosságban kijelenteni, hogy milyenek a macskák.

Ha összességében kéne rájuk mondanom egy-két jelzőt, akkor azt mondanám, hogy nagyon függetlenek. Nekik senki nem parancsolhat, a saját fejük után mennek és attól, hogy azt mondjátok nekik, nem feküdhetnek az ágyba, higgyétek el, csak egy pillanatra néztek félre, és már az ágyban lesznek. Bár nevelés kérdése is, hogy melyik cica mennyire hallgat a gazdájára.

Most olyan vicces illusztrációkat hoztam nektek, melyek megmutatják, milyen is az, ha egy cica gazdijai vagyunk. Lássuk!

A macskáktól sok szép ajándékot kaphattok

Forrás:
lingvistov.com

Tudják, hogyan kell mindent a helyére rakni

Forrás:
lingvistov.com

Megtanítanak arra, hogyan szeressétek önmagatokat

Forrás:
lingvistov.com

Arra tanítanak, hogy néha szusszanjatok egy kicsit és lássátok meg a szépet a világban

Forrás:
lingvistov.com

Tudják, mi az a kényelem

Forrás:
lingvistov.com

Tudják, hogyan kell fellépni a rendszer ellen

Forrás:
lingvistov.com
Címkék: #állat #gazdi #macska
Ajánlott cikkek