Egyéb kategória

„Tudni kell viselni” – A pasik megmondták a véleményüket a másnapos nőkről

Ha lenne világnapja a másnaposságnak, január 1-jén "ünnepelnénk". Elég valószínű, hogy ilyenkor ébrednek legtöbben fejfájással, hiszen szilveszterkor még azok is a pohár fenekére néznek, akik egyébként nem szoktak. Talán veletek is előfordult már, hogy utolért benneteket a macskajaj, és azon agyaltatok, mi a többiek – főleg a pasik – véleménye rólatok ebben az állapototokban. Most kiderül.

vous - 2016.01.01.
„Tudni kell viselni” – A pasik megmondták a véleményüket a másnapos nőkről

Fejfájás, szenvedés, gyengeség – ha voltatok már másnaposak, ez a három szó biztosan ismerős számotokra. Ha még nem volt hozzá "szerencsétek", tegyétek össze a kezeteket, és köszönjétek meg annak, aki fentről vigyáz rátok. (Halkan megjegyzem, hogy aki nappal leány, éjjel nem volt ott.)

Vajon létezik olyan pasi, akit nem zavar, ha egy lány másnapos?

Ennek jártam utána kedvenc budapesti helyemen, a Vörösmarty téren (hogy miért ez a top számomra, megnézhetitek itt, itt és itt). A karácsonyi forgatagban több – szilveszterre készülő – pasival is találkoztam, akik készségesen válaszoltak a kérdéseimre.

Ami leginkább érdekelt, hogy mit gondolnak arról, ha egy lányon még erősen látszanak az átmulatott éjszaka jelei. Ezután természetesen azt is megkérdeztem, ők hogyan élik meg ezt az érzést. Lássuk a válaszokat!

„Tudni kell viselni”

Lukács tűzijátékkal a kezében rótta a karácsonyi vásárt. Mintha csak azért érkezett volna, hogy elmondja véleményét nektek a témában. Mint kiderült, ő még sosem volt másnapos – legalábbis saját elmondása szerint. Pedig nem titkolta, ki szokott tenni magáért, ha buliról van szó. Úgy látszik, szerencsés alkat. Remélem, nem a mostani házibuliban tört meg a szériája! A másnapos lányok témakörében elég egyedi választ adott:

Az a lány, aki másnapos, szívja fel magát. Ezt is tudni kell viselni.

Ezalatt arra gondolt, hogy nem muszáj látványosan szenvedni. Valamilyen szinten igaza van, de ne felejtsük el, nem tudja, mit él át egy másnapos ember.

Forrás:
Czerman Dani

Így veszik el a nőiesség…

Benjámin – Lukáccsal ellentétben – nagyon is tudja, milyen érzés a macskajaj. Minden húzós buli után rosszullétet reggelizik és szenvedést tízóraizik. Ezekben a percekben nagy valószínűséggel az ágyában fekszik, és az életéért imádkozik.

Szerinte kifejezetten visszataszító, amikor egy lány azt ecseteli, mennyire kivan a tegnap este miatt. Ettől valahogy elveszik a nőiesség.

Forrás:
Czerman Dani

Tele vagyunk Vasemberekkel!

Alex a másik Vasemberünk, ő sem volt még soha másnapos. Következőképp fogalmazta meg álláspontját: „A közelében már jártam, de még nem éltem át” – ezt inkább nem boncolgatnám.

Forrás:
Czerman Dani

Ahogy a legtöbben, ő is házibuliban lépett át 2015-ből 2016-ba. Remélem, most nem másnapos lányok között józanodik, mert szerinte undorító, ha egy nő másnapos.

Fejfájás vs. másnapos lányok

A sort Ádám zárja. Mikor megkérdeztem, mi az első szó, ami eszébe jut a másnaposságról, olyat mondott, amit sajnos (vagy nem sajnos) ide nem írhatok le. Rutinos versenyzővel van dolgunk.

Forrás:
Czerman Dani

A fejfájásnál már csak azt utálja jobban, ha egy lány másnapos. Ahogy a többiek, ő sincs túl jó véleménnyel a dologról.

Mit mond a szerző?

Az én álláspontom nem olyan szélsőséges, mint az előttem szólóké. Lehet, velem van a baj, de engem nem különösen mozgat meg, ha másnapos lányt látok.

Emberek vagyunk, mindenkivel előfordul néha, hogy olyat teszünk, amire később nem vagyunk büszkék. Arról nem is beszélve, hogy sosem tudhatjuk, milyen történet, mennyi feszültség, kiengedett gőz van egy-egy másnapos reggel mögött. Na, persze ez nem azt jelenti, hogy támogatom a lerészegedést, csak azt, hogy időnként belefér.

Ui.: Remélem, senki sem Zacher Gábornál olvasta ezt a cikket. Boldog új évet minden kedves VOUS-lánynak!

Ajánlott cikkek