Egyéb kategória

Imádni fogjuk, ha ilyenné válik majd a Facebook!

Szerintetek milyen most a Facebook okostelefonra készített applikációja? Könnyű használni? Egyszerű, letisztult, olyan, amilyet elvártok egy közösségi oldaltól? Mert szerintem igen. Néha azért bele lehet bonyolódni a dolgokba, és összevissza húzogatom az ablakokat, de összességében minden ott van, ahol lennie kell.
vous - 2016.01.02.
Imádni fogjuk, ha ilyenné válik majd a Facebook!

Emlékeztek, mikor sok-sok évvel ezelőtt bejött a Facebook timeline, amit először mindenki utált? Aztán milyen jó is, hogy változtattak! Egyszerűbb már nem is lehetne. Most pedig úgy néz ki, ismét nagyobb újítás van tervben. Jason Stein vezérigazgatója egy közösségimédia- és reklámügynökségnek, aki nemrég két tweettel bolygatta fel az életünket. A bejegyzésekben képek vannak arról, hogy épp új Facebook Feedet, azaz hírfolyamot tesztelnek.

Mark Zuckerberg egyszer azt mondta, olyan platformot szeretne az olvasóknak, amely amellett, hogy tökéletesen személyre szabott, újság minden embernek a világon.

A Facebookon még mindig a szöveges posztok, fényképek és külső linkek a dominánsak. Utóbbiak pedig azért is jelentősek, mert ez segítette hozzá a Facebookot ahhoz, hogy megalkossa a BuzzFeed közreműködésével az Instant Articlest, aminek lényege, hogy a külső oldalak tartalmai a lehető leggyorsabban megjelenjenek a Facebookon.

Vessetek egy pillantást a jövő Facebookjára!

(A képre kattintva nagyobban is megnézhetitek őket.)

Jason Stein a tweetben azt írja, a Facebook személyes érdeklődésen alapuló híreket fog megjeleníteni a hírfolyamban. Egy újság lesz, ami a világ összes újságját összefoglalja.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.